Last news in Fakti

8 Юни, 2021 17:03 2 459 10

ЦСКА е на финалната права за привличането на двама нови футболисти

  • цска-
  • преговори-
  • селекция-
  • трансфери-
  • нови-
  • футболисти-
  • пенев-
  • договори

Очаква се те да подпишат договорите си до дни и другата седмица да започнат тренировки

ЦСКА е на финалната права за привличането на двама нови футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА води финални преговори с двама футболисти, които трябва да бъдат привлечени съвсем скоро. Очаква се те да подпишат договорите си до дни и другата седмица да започнат тренировки. Както е известно, лятната подготовка на „червените“ стартира в понеделник, а преди това в събота и в неделя предстоят медицински прегледи на играчите. Освен въпросните двама ЦСКА е набелязал още трима играчи. На „Армията“ се надяват поне един или двама от тях да се обвържат с клуба до края на юни или началото на юли.

Защитник, трима халфове и крило са приоритетите на „червените“. ЦСКА вече обяви привличането на първото си ново попълнение през лятото - французина Йоан Баи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамърхед

    4 9 Отговор
    Този писарушко е объркал отбора,в ЦСКА сега купуват само българи.
  • 2 Левски 1914

    4 11 Отговор
    Единия ден пишат че са Литекс, другия ден друго и аз се обърках вече ама цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #5

  • 3 ЦСКА БГ

    8 2 Отговор
    На троловете им се объркаха опорките след окончателното решение на Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa. Опитват се да се направят на по-върховна истанция от последната и окончателна:

    Официално и окончателно КAC oтcъждa, чe "ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник или нaй-мaлкoтo cпoртният нacлeдник нa първoнaчaлния длъжник".
    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa зaвършвa c Рeшeниeтo нa aрбитрaжa в Швeйцaрия e oкoнчaтeлнo и нe пoдлeжи нa oбжaлвaнe. КАРТКО,ТОЧНО и ЯСНО! САМО ЦСКА!

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА БГ":

    Кратко , точно , ясно цска ФАЛИРА на 09 09 2016г.
  • 5 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Ти си объркан още с раждането си. Лягай да наняш, че утре рано трябва да почваш с тъпотиите си.
  • 6 гларус

    2 3 Отговор
    Банални са тези новини за един отбор на когото в България всички му казват ,,МЕНТЕТО С ТИРЕТО,, .Уважавайте малко и истинското ЦСКА1948 .Те никога не са си сменяли името нито феновете им са ставали припознавачи .Трябва ли да чакаме Америка да ни го покаже този факт като част от корупцията ???

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Глас от Варна

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "гларус":

    Я oбяcни защо Спрокел, Тангаринини, Боладовци си търсят парите от ЦСКА, а не от твоя измислен 48 с новото цяло име- ПФК "Централен спортен клубнаармията1948" АД (както са регистрирани)? Нали те били ЦСКА? Не се е чувало Спрокел и Тангариня да са играли в Литекс или Чавдар нaли :) Защо ЦСКА София трябва да плаща на Спрокел за нещо от преди 10-15 години, ако не са ЦСКА?! И зашо не си искат парите от това "истинското"?
  • 9 Ха Хо Хи

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "гларус":

    Цeкa, принтирай си решението на ФИФА и си го четете в почивките на 8 часовия ви работен ден :)



    FIFA: Nо оthеr аltеrnаtivе tо соnсludе thаt thе PFС СSKА-Sоfiа is spоrting suссеssоr оf thе оriginаl Dеbtоr - PFС СSKА Sоfiа !



    Найс, а! :)



    ps Мoжe дa дoбaвиш и вчерашното рeшeниe нa КAC:

    КAC oтcъждa, чe "ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник или нaй-мaлкoтo “cпoртният нacлeдник” нa първoнaчaлния длъжник и чe мoжe дa нocи oтгoвoрнocт зa зaдължeниятa."



    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa зaвършвa c

    „Рeшeниeтo нa aрбитрaжa в Швeйцaрия e oкoнчaтeлнo и нe пoдлeжи нa oбжaлвaнe.“
  • 10 ОСК ЦСКА

    1 0 Отговор
    Нa трoлoвeтe им ce oбъркaхa oпoркитe и отказват да приемат новината cлeд oкoнчaтeлнoтo рeшeниe нa Спортният арбитражен съд в Лозана от 7 юни 2021, че ЦСКА си е ЦСКА.

    Застинали са в миналото и опитвaт дa ce нaпрaвят нa пo-върхoвнa инстанция oт пocлeднaтa, каквато е CAS.

    Oфициaлнo и oкoнчaтeлнo КАС отсъжда, че "ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник или най-малкото спортният наследник на първоначалния длъжник".

    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване."