Last news in Fakti

9 Юни, 2021 12:43 1 295 8

ЦСКА: Нямаме притеснения за съдебните дела

  • цска-
  • съдебни дела-
  • футбол-
  • станислав трендафилов

Очакваме дори онези в наш ущърб от ФИФА да бъдат решени в наша полза, но все пак това е съд и трябва да изчакаме окончателното му решение

ЦСКА: Нямаме притеснения за съдебните дела - 1

В ЦСКА очакват позитивна развръзка и по останалите дела, заведени срещу или от клуба в Спортния арбитражен съд в Лозана. Онзи ден стана ясно, че КАС е потвърдил решението на Дисциплинарната комисия на ФИФА по иска на футболния агент Сокена Ба Бенжелюн за неизплатени 50 000 евро, с което световната централа отхвърлят претенциите на френската мениджърка. Освен това решение КАС трябва да се произнесе по още девет дела.

"Нямаме притеснения по тези дела. Очакваме дори онези в наш ущърб от ФИФА да бъдат решени в наша полза, но все пак това е съд и трябва да изчакаме окончателното му решение. На редица от ищците българският съд вече не им призна претендираните вземания, а той е институция на страна от ЕС и е естествено от ФИФА и КАС да гледат на него като на орган, който трябва да реши тези спорове", поясни за "Тема Спорт" адвокатът на "червените" Станислав Трендафилов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цскафрика

    5 10 Отговор
    Нали бяхте наследници на Литекс бе лицемери

    Коментиран от #6

  • 2 Тумора лески

    8 0 Отговор
    Ти на тия тулупи журналистите ли вярваш бе олиго ф р е н
  • 3 Левски 1914

    3 10 Отговор
    Борисов пиши цялото име на тая сбирщина още не са махнали ТИРЕТО на МЕНТЕТО.
  • 4 Тумора лески

    6 2 Отговор
    Кога Лески Софа стана Лески 1914 ,че никой освен феновете на ЕРД не са разбрали?
  • 5 Юли Инджов

    1 4 Отговор
    Щом ДПС плаща - няма проблем с делата!
  • 6 Ласт нюс

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цскафрика":

    Окончателно: ЦСКА е ЦСКА
    Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА.
    КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник.
    След това решение другият клуб, който има претенции да е автентичен - ЦСКА 1948, трябва да признае поражението си.
  • 7 ЦСКА БГ

    3 1 Отговор
    Яcнo e чe троловете oткaзвaт дa приeмaт нoвинaтa за окончателното решение на Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa oт 7 юни 2021, чe ЦCКA cи e ЦCКA.



    Гaднo им e. Зacтинaли ca в минaлoтo, oпитват се да се направят на по-върховна инстанция от последната, кaквaтo e САS :)



    Официално и окончателно КAC oтcъждa, чe "ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник или нaй-мaлкoтo cпoртният нacлeдник нa първoнaчaлния длъжник".



    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa зaвършвa c "Рeшeниeтo нa aрбитрaжa в Швeйцaрия e oкoнчaтeлнo и нe пoдлeжи нa oбжaлвaнe."
  • 8 НОВИНИ

    2 0 Отговор
    КАС реши кой е истинският ЦСКА
    07.06.2021
    Спортният арбитражен съд в Лозана определи кой е истинският ЦСКА. И това е отборът, който спечели купата на България и играе на стадион "Българска армия".
    "От значение са име, цветове, фенове, история, спортни постижения, трофеи, стадион, списък на играчи и исторически фигури, които му позволяват да се отличава от останалите - пише в решението на съда, който е последна инстанция. - ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник или поне спортния наследник."
    КАС потвърди решението на дисциплинарната комисия на ФИФА, че ЦСКА не трябва да плаща нищо на Сокана Ба. Мениджърката не е предявила претенции до Софийския градски съд.
    Дебютантът в елита ЦСКА 1948 също претендираше за наследник, но н...