Last news in Fakti

15 Юни, 2021 19:28 1 864 3

Официално: Битка номер 3 между Фюри и Уайлдър ще бъде на 24 юли в Лас Вегас

  • уайлдър-
  • фюри-
  • битка-
  • бокс-
  • световна титла

Промоутърската компания Top Rank официално обяви двубоя

Официално: Битка номер 3 между Фюри и Уайлдър ще бъде на 24 юли в Лас Вегас - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърската компания Top Rank официално обяви третата битка между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър за шампионската титла в тежка категория на Световния боксов съвет. Тя ще се проведе на 24 юли в Лас Вегас.

Както е известно, Уайлдър се появи изневиделица на голямата сцена след поражението си от Фюри преди 16 месеца и провали преговорите за двубоя на Циганския крал с Антъни Джошуа. Вместо това ще гледаме две големи битки за титлите в “кралската дивизия”, като скоро ще стане ясно и кога точно Джошуа ще се изправи срещу Александър Усик.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер новина

    5 1 Отговор
    Ще има поне две страхотно битки през лятото, след като годината започна с един плашлив като заек претендент, който тичаше на зиг-заг между въжетата, с гръб към противника.
  • 2 защо

    6 1 Отговор
    кубрат само на избори още не е падал :)))
  • 3 Иван Донев

    3 0 Отговор
    Очертават се много хубави и интересни боксови сблъсъци.
    Иначе относно Кубрат... до мача му с Джошуа го харесвах много, а и това, което се случи с Кличко го отдавах на пренавиване, донякъде шоуто, което се търси и най-вече подценяване на противника от страна на Кубрат, което е много глупаво. Помислих, че вече си е взел поука и с Джошуа ще бъде друго положението, но уви.
    Кубрат се оказа едно голямо плямпало, надувко и позьор. На ринга беше жалка картинка, колкото и да не ми се иска да го казвам. Джошуа го смачка, а Кубрат позорно обърна гръб и побягна. В този момент мача трябваше да бъде прекратен, но го оставиха още само заради реклами, шоу и пари. Голям срам беше. А още по-голям срам беше като след мача Кубрат казал, че щял да бие Джошуа, но преди това бил болен от Коронавирус, та това било причината да не се случи. Смях, срам и резил. И сега този човек излиза и казва, че ще прави партия, защото на България й трябвали истински мъже. По-голяма глупост и наглост не бях чувал.
    Да си стои в залата тихо и да не говори много, че само се излага Кубрат.
    Иначе хубаво българско име носи.