18 Юни, 2021 10:21 1 819 1

Тайсън Фюри: Ще се бия ли някога в ММА? Не!

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • мма

Аз не се боря, не искам да сядам върху моя съперник, а харесвам да се бия на крака

Тайсън Фюри: Ще се бия ли някога в ММА? Не!  - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри се отказа от желанието си да се бие в ММА, пише mma.bg. 32-годишният шампион на WBC в тежка категория не спря да говори в последните години, че иска да се пробва в клетката. Фюри дори направи тренировки с Дарън Тил и Ник Диас.

Понастоящем обаче Циганския крал твърди, че няма никакъв интерес към борбата и граплинга. Той предпочита да се бие в стойка, защото това било благородно изкуство, което се практикува от хиляди години.

Фюри е считан за един от най-добрите за всички времена. Той е с рекорд 30-0-1 на ринга и се готви за трилогия с Дионтей Уайлдър, която ще се проведе в края на юли в САЩ.

Тайсън разкри, че е готов да се бие с малки ръкавици в клетка, но само в стойка. Той е шоумен и няколко пъти участва в кеча, което му донесе милиони.

“Не, нямам интерес в граплинга и да се надигравам на земята. Аз съм боец, който се бие в стойка. Аз не се боря, не искам да сядам върху моя съперник и такива неща. Не се интересувам от тези неща. Аз харесвам да се бия на крака. Ще се бия ли някога в ММА? Не!

Ще се бия ли с малки ръкавици в клетка? Да, но без граплинг. Благородно изкуство е да се биеш в стойка и хората го правят от векове. Не виждам нищо благородно в борбата и играта на земя. Не показвам неуважение към тези момчета, но нямам интерес към тези неща.

Не е нещо, което искам да правя. От хиляди години мъжете се бият, падат, брои се до 10, а след това се изправят и продължават боя”, каза Тайсън относно свой евентуален дебют в ММА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ззз

    2 0 Отговор
    Щот там се бият истински и ще ти счупят зъбите ...