Last news in Fakti

24 Юни, 2021 10:42 2 512 12

Развръзката за бъдещето на Левски е близо

  • левски-
  • джоузеф диксън-
  • договор-
  • развръзка

Очаква се скоро Джоузеф Диксън да получи договора с настоящото ръководство на "синия" клуб

Развръзката за бъдещето на Левски е близо - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще прати днес договора на кандидат-купувача Джоузеф Диксън, научи Мач Телеграф.

Документът беше подготвен от адвокатите на "сините", а вчера бе и преведен. Президентът Наско Сираков вече е известил английския богаташ, че доста проточилият се акт е в последната си фаза.

След като Диксън и юристите му се запознаят с договора, те ще имат два възможни хода. Ако има съгласие по всички точки, Диксън ще го подпише, което от своя страна означава, че трябва да бъде направен превод на 3,5 милиона долара по сметката на Левски.

Само при това условие ще може да започне процедура по джиросване на акциите. С тези пари „сините“ ще пристъпят на секундата към плащане на най-спешните задължения, както и към подготовка на по-конкурентен отбор за началото на първенството. Ако Диксън има възражения по договора, то той ще предложи корекции на Наско Сираков и предстоят нови размисли от "синия" лагер.

Двете страни обаче доста подробно са обсъдили в последните седмици условията по контракта, така че едва ли ще има значителни разминавания.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hahaha

    15 0 Отговор
    Левскар съм, ама ми мирише на Биг Дик in english...
  • 2 БашМайстора

    11 0 Отговор
    Ако са смятали да работят заедно си уточняват всичко, подписват, плащат си и без много пушилка започнат изпълнение на договореното. Стигне ли се до речи, медии, писма, призиви и взаимни обвинения…
  • 3 Синфен

    8 4 Отговор
    Бъдещето е ясно - Б окръжна група .
  • 4 Ми то сега

    2 0 Отговор
    остава, агитките, ръководството, собствениците да пляснат с ръце и да се прегърнат!!!😉 А ако говорим сериозно, левскарите без да ги чакат тия новите( отделен въпрос е колко са читави), да продължат да събират средства чрез абонаментни карти, дарения чрез телефонни абонаменти ( лев, два но капка по капка ..), аксесоари, членски карти и т.н. САМО и САМО така фенската маса ще има тежест и право да взисква!!! Иначе зле ...а колко това момче англичаче е богато ... бог знае!!! Дано тези зад гъбът му са !!!!! Иначе това за фенската маса и принос към финансирането на клубът им се отнася и за цесекари, локомотивци, беройци, ботевци и т.н. защото само като дадеш имаш право на взискание иначе ми приличате на разглезено дете дето не са му купили близалка ...що продали този, що не купили онзи и т.н. кухи приказки на ...Така че дерзайте .. ултраси и ..
  • 5 ГОРСКИ

    1 3 Отговор
    Наско бил си добър футболист но като управляващ си нула!!!!!
  • 6 Той

    1 0 Отговор
    От публикацията се разбира, че се очаква Диксън да подпише и да преведе парите, а подписа на Сираков КОГА? Някой друг път, и какво ще прави Диксън с този договор-ще ходи с Джизъса на море.

    Коментиран от #7

  • 7 Левскар

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Той":

    Ти сериозно ли? Щом Сираков го изпраща явно е подписан. В тази фаза не би трябвало да има и големи разминавания от Диксън просто малки детаили по скоро по момента на самото прехвърляне и плащането на първата вноска.

    Коментиран от #9

  • 8 За какво

    4 0 Отговор
    Толкова въртят и сучат или имаш пари или нямаш. А то виж за какво било това мотаене да на гласят Насо, Тити и снайпера Колев как да вземат по някой милион. Затова е проблема в Левски Левскари да знаете.
  • 9 Той

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    "След като Диксън и юристите му се запознаят с договора, те ще имат два възможни хода. Ако има съгласие по всички точки, Диксън ще го подпише, което от своя страна означава, че трябва да бъде направен превод на 3,5 милиона долара по сметката на Левски. Само при това условие ще може да започне процедура по джиросване на акциите." Някак все ми изглежда на "Първо, давай парите"

    Коментиран от #11

  • 10 Да...развръзката...

    3 1 Отговор
    Близо е..В група, фалит, и дерби...със Сливнишки герой, всичко е точно, Диксън ще прави нов стадион, до новият стадион ще има и космодрум, и нова столица ще направи Джо ако трябва..само и само да придобие акциите на световният гранд лефски от Подуене..и нови зъби ще имплантира на Джизъса, трябват му тия акции, ако не ги придобие щял да си прережи вените. Това комедийно шоу няма край, и във лефски и в държавата, абе в края на краищата..нека синята приказка да продължи.
  • 11 Левскар

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Той":

    Ти купувал ли си някога нещо?
    Примерно апартамент на зелено, как става сключваш предварителен договор даваш пари, финализиране сделката. Купуваш нова кола не налична в шоу рума същото спокойно това да е проблема.
    Чувал ли си за капаро, как се дава?
  • 12 Учителя по математика

    1 0 Отговор
    Колко дни остават до изборите за нов парламент?
    Питам само.