Last news in Fakti

25 Юни, 2021 14:29 3 773 5

Бивш защитник на Левски със смайващо признание

  • холмар ейолфсон-
  • левски

Холмар Ейолфсон и съотборниците му са били без заплати в рамките на шест месеца

Бивш защитник на Левски със смайващо признание - 1
Снимка: БГНЕС

„Последните шест месеца в Левски бяхме без заплати и без никакви гаранции, че това може да се промени. Също така бях далеч от семейството ми, което правеше ситуацията още по-лоша“, каза пред Блиц един от най-добрите защитници на Левски в последните години Холмар Ейолфсон.

Той дойде на „Герена“ през есента на 2017 година от Макаби Хайфа, а през 2020 година премина в бившия си тим Розенборг, където записа 5 мача за гранда през настоящия сезон.

„Все още ми е тъжно за начина, по който приключи всичко с Левски. Това е страхотен клуб с невероятни фенове. Много съм благодарен за времето, което прекарах в Левски и за начина, по който феновете ме приеха в голямото „синьо“ семейство“, заяви още исландският национал.

Холмар сподели, че има страхотни спомени от София.

„Харесвах много града, хората и живота там като цяло“, обясни Ейолфсон.

Той си припомни и тандема с Яблонски: „Ние имахме много добър сезон. Странно е, но понякога играеш с други защитници, с които няма нужда да си говорите дори, за да се разбирате напълно. Знаех винаги какво ще направи в дадена ситуация, така че можех да го покрия. И обратно също. Страхотен човек, с удоволствие бих играл отново с него.“

Холмар разкри, че поддържа връзка с бившите си съотборници на „Герена“ Давиде Мариани и Фелипе Нашименто.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    8 13 Отговор
    Браво на Холмар за хубавите думи за Публиката и Левски.Между другото прави ли ви впечетление разликата между играчите напуснали Припока и ЛЕВСКИ а тя е огромна.Левски винаги намира начин да си плати макар и в криза .При Припоците това несьществува.

    Коментиран от #2

  • 2 В Ангелов

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Левскари , Емил Велев ясно го каза. На чисто трябва да се тръгне за да се спре с тази гавра

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Лрвскар

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "В Ангелов":

    Глупости, тези момчета са си изработили парите и трябва да им се плати. Най-лесното като цска да каже пиите една вода ние сме тарикати. Ако има възможност дори и с юноши отбора трябва да се бори да не опетни емблемата и името си. Каквото сме си надробили сега ще го сърбаме колкото трябва. Единствено трябва да говори с Божков и Русев, много пед.... ки е докато си собственик на отбора да трупаш дългове към свои фирми.
  • 4 Пастичо

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "В Ангелов":

    Какьв е Емил Велев за да казва откьде да се трьгва.Той като е много умен защо е тренер на Лом а не на Лион.Тьй че да се скрие някаде и да не се обажда.Като неможе да помага поне да не вреди.
  • 5 безпартиен

    9 0 Отговор
    Футболистите може и да са били без заплати,но ръководството едва ли би се лишило от тях!Проверете дали всички от ръководството НЕ са си взели парите!Ако са взели всичко,което им се дължи?Сираков дали работи без пари?