Last news in Fakti

28 Юни, 2021 19:27 2 468 0

UEFA EURO 2020: Много неприятна новина за белгийския състав

  • евро 2020-
  • белгия-
  • еден азар-
  • контузия

Състоянието на Еден Азар не е добро и той вероятно ще пропусне всички мачове до края на UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020: Много неприятна новина за белгийския състав - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Почти сигурно е, че една от звездите на белгийския национален отбор - Еден Азар, ще пропусне остатъка от UEFA EURO 2020. Белгиецът поиска смяна в 87-ата минута на мача срещу Португалия, след като изпита болка в бедрото.

След двубоя наставникът на "червените дяволи" - Роберто Мартинес, заяви, че състоянието на Азар е притеснително.

В момента белгиецът преминава тестове, за да се потвърди степента на контузията, предаде кореспондент на "Goal", но нещата не изглеждат добре.

Това означава, че капитанът на Белгия ще пропусне предстоящия четвъртфинал срещу Италия, а самият той е заявил, че ще остане на лагера с отбора, независимо от състоянието си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА