Last news in Fakti

28 Юни, 2021 20:37 3 064 8

UEFA EURO 2020: Кристиано Роналдо с емоционални слова след провала на Португалия

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • евро 2020

"Ние се гордеем с пътуването ни, дадохме всичко да защитим титлата Европейски шампион и нашият екип доказа, че все още може да достави много радости на всички португалци", написа португалската суперзвезда

UEFA EURO 2020: Кристиано Роналдо с емоционални слова след провала на Португалия - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Капитанът на Португалия - Кристиано Роналдо, наруши мълчанието след отпадането от UEFA EURO 2020. Снощи Селесао отстъпи на Белгия с 0:1 и въпреки че се бори мъжки докрай, бе детрониран от европейския връх.

"Не постигнахме резултата, който искахме, и сме вън от играта по-рано, отколкото искахме. Но ние се гордеем с пътуването ни, дадохме всичко да защитим титлата Европейски шампион и нашият екип доказа, че все още може да достави много радости на всички португалци.

Феновете ни бяха неуморни в подкрепата на отбора от началото до края. Именно заради тях тичахме и се борихме - за да отговорим на доверието, което ни гласуваха. Не успяхме да стигнем там, където всички искахме, но имате нашата искрена и дълбока благодарност.

Поздравления за Белгия и успех на всички отбори, които продължават в турнира. Колкото до нас... ние ще се върнем по-силни. Напред, Португалия!", написа Роналдо в една от социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VAR

    9 0 Отговор
    Добре играхме, ама паднахме, играем мач за мач, продължаваме напред.
  • 2 тренер

    16 6 Отговор
    Така става, като цял отбор играе за егото на само един футболист!
  • 3 Случайно минаващ

    17 10 Отговор
    Много добре си играха поргугалците. Просто късмета ги изостави. Определено не впечатлиха на това първенство, но в снощния мач си играха прилично. Колко до коментарите за егото на Роналдо ще цитирам познат - "ние българите сме малък, но изключително злобен и прост народ" . Кристиано е изключителен футболист и човек и най-хубавото е, че едва ли подозира за жалкото Ви съществуване.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Re:...

    3 3 Отговор
    Сигурен съм, че ти си по-добър от него! На чик...!

    Коментиран от #6

  • 6 ти още повече

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Re:...":

    Направи му една!
  • 7 тренер

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Случайно минаващ":

    Я не се напъвай! Хубав, лош все тая, футболист да не би да е открил физичен закон или лекарство или нещо подобно !? Ритал, скачал малко по-добре от другите, ами хубаво и какво от това, футбола е отборна игра и не трябва да се играе за егото на един!
  • 8 кочо

    0 1 Отговор
    РОНАЛДО Е ВЕЛИК БОГ НА ФУТБОЛА.