Last news in Fakti

30 Юни, 2021 16:46 937 1

Томас Бах призова за масови ваксинации преди Олимпийските игри в Токио

  • бах-
  • токио-
  • олимпиада-
  • ваксинация-
  • призив

"Въпреки че броят на ваксинираните вече надминава първоначалните ни очаквания, искам да ви призова да продължите в тази посока и това число да стане още по-голямо", заяви президентът на МОК

Томас Бах призова за масови ваксинации преди Олимпийските игри в Токио - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на МОК Томас Бах призова за още по-масова ваксинация на ангажираните с Олимпийските игри в Токио, които стартират на 23 юли и ще продължат до 8 август. Той се обърна с писмо до общността на олимпийските спортисти.

"Въпреки че броят на ваксинираните вече надминава първоначалните ни очаквания, искам да се обърна към вашата олимпийска амбиция и страст, за да продължите в тази посока и това число да стане още по-голямо", написа Бах.

"Според нашата информация между 70 и 80 процента от представителите на медиите също ще са ваксинирани. Искам да ви напомня, че всички ние представяме олимпийското движение и очите на света ще бъдат вперени в нас, ще следят внимателно всяко наше действие“, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    5 0 Отговор
    Призовава хората да стават опитни свинчета..., Но щом има такива дето дори са доволни от това, станаха нагли.....Малодушните доброволно предават земляните и дори не се замислят какво правят със глупостта си и в страха си..