Last news in Fakti

1 Юли, 2021 13:27 2 694 7

UEFA EURO 2020: След провала на „Уембли“ в Германия ще правят голяма чистка

  • евро 2020-
  • германия-
  • промени-
  • томас мюлер-
  • тони кроос-
  • матс хумелс

Тони Кроос, Томас Мюлер и Матс Хумелс повече няма да се състезават за Бундестима

UEFA EURO 2020: След провала на „Уембли“ в Германия ще правят голяма чистка - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Загубата на Бундестима от Англия ще доведе до драстични промени. „Билд“ твърди, че трима от най-важните футболисти ще си тръгнат от отбора. Става дума за Тони Кроос, Томас Мюлер и Матс Хумелс, като последните двама бяха извън тима три години, но под натиска на общественото мнение селекционерът Йоги Льов ги върна в тима.

Самият Мюлер призна пред медиите, че е изпепелил надеждите на Германия с пропуска си в 81-ата минута, когато не уцели вратата, останал очи в очи с вратаря на Англия Джордан Пикфорд.

„Ето го онзи момент, който ще помниш до края на кариерата си и всяка вечер ще заспиваш с него. Този момент, за който си тренирал и живял като футболист. Моментът, при който нещата са само в твоите ръце да върнеш отбора си обратно в играта и да изпратиш в екстаз цялата нация. Да получиш този шанс и да го изпуснеш… това адски боли. Целият национален тим го боли, всички мои съотборници и треньори, които ни вдъхнаха увереност да бъдем на това място точно в този момент. И в крайна сметка ми е най-болно заради нашите привърженици, които независимо от трудностите бяха зад нас. Благодаря ви за подкрепата!”, бяха прочувствените думи на Мюлер.

Вратарят Мануел Нойер пък бе единственият, който обърна внимание на треньора Йоаким Льов в последния му мач.

"След последния сигнал погледнах към треньорската скамейка. Беше много тъжно усещане, когато видях Йоги", каза стражът на Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    4 1 Отговор
    ех,ако Йоги си беше бръкнал по-дълбоко в г,,,в носа,можеше и да вкарат някой гол на англите
  • 2 Мич

    6 0 Отговор
    Не съм съгласен, трябвяше да махнат други играчи които вместо да захранват с топки нападателите си разцъкваха пасчета в средатана терена про 2:0 за Англия в 85 минута.Какво са виновни нападателите???
  • 3 Буха ха

    8 1 Отговор
    Йоги остава незабравим как си бърка отпред и отзад в гащите и под мишниците, и после си души ръката.
  • 4 Деф

    8 0 Отговор
    И треньора да се маха. Закотвил се от години и той като Меркел и не иска да пуска кокала.
  • 5 Karpov

    1 0 Отговор
    И като махнат Мьолер кой да дойде.Най добрия с Кимих в Байерн.Бедата е в тактиката на треньора.Всички голоеен без един станаха от дясно на Кимих и Гинтер.Кой да види че са пробити там и да направи кореция.Къде са тея бемци дето налитат като оси и мачкат наред нямаги разцъкват цял мач от ляво ба дясно и толкова
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Льов е некадътник

    1 0 Отговор
    Лежа на стари лаври и когато трябваше да работи яко, не се справи. Сори, никакъв респект.