Last news in Fakti

4 Юли, 2021 10:57 2 016 3

Левски благодари на феновете си (ВИДЕО)

  • левски-
  • благодарност-
  • фенове

"ПФК Левски изказва своята искрена благодарност към всички привърженици, футболисти и треньори, които останаха верни на „синята“ идея в един от най-тежките периоди за клуба и днес продължават да се борят за него", пишат от клуба

Левски благодари на феновете си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Левски благодари на феновете, футболистите и треньорския щаб, които останаха верни на клуба в трудния момент за клуба.

„Сините“ публикуваха видео, в което показаха емоциите от вчерашната контрола на столичани с Ботев (Пловдив), завършила с равенство 1:1.

"Сред незаменимите моменти на футболни победи в един клуб винаги се открояват безценните уроци по мъжество и доблест. Във футболен клуб Левски моралът на терена и уважението към футболната фланелка винаги са стояли над победата срещу даден противник. Защото клубът бе създаден от ентусиазма на идеалисти и оцелява благодарение ентусиазма на идеалисти. ПФК Левски изказва своята искрена благодарност към всички привърженици, футболисти и треньори, които останаха верни на „синята“ идея в един от най-тежките периоди за клуба и днес продължават да се борят за него. Защото, когато стане трудно, остават най-верните! Благодарим ви, че отново сме... заедно като един!", пишат от "Герена".

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даа

    13 0 Отговор
    Левски нека да благодари на феновете!!! Но нека не забравят, че откакто Бойко взе властта, Не са спечелили нищо ! Иначе големи приказки и обещания, реално загробиха отбора, хвърляйки прах в очите на хората, вече 12 години под управлението на протурската скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС...
  • 2 Вихрен - Сандански

    9 3 Отговор
    Морал на терена...... А извън терена? Колко мръсни номера правеха 90-те години? Всичко на този свят се връща, да не забравяме.
  • 3 ГЕРЕН

    4 1 Отговор
    ПРАВЯТ (УПРАВЛЕНИЕТО) СЕ НА
    УМРЕЛИ ЛИСИЦИ. ЗАВОЕЛИРАНО
    ПОД СУРДИНКА ДА КАЖАТ НЕЩО.
    А ТОВА, ЧЕ ГОДИНА И ПОЛОВИНА
    МЪКИ. ЗА ТЕЗИ БЛИЗО ДВЕ ГОД.
    ДА НЕ МОЙТЕ НАМЕРИ СПОНСОР
    ЧОВЕК ДА ПОМОГНЕ НА ОТБОРА
    Е НЕ НОРМАЛНА РАБОТА. НИМА НЯМА БОГАТИ ЛЕВСКАРИ. ИМА.
    НО ТАНАС ДЪРЖИ КОКАЛА. НЕ
    ПУЩА. ТИРЕТАТА НАПРАВИХА ТРИ
    ОТБОРА. ТИРЕТО, 1948,И ЦАРСКО
    СЕЛО. НИЕ НИЩО. МИСЛЯ СИ....
    ИМА НЕЩО ГНИЛО, НО НЕ Е ВЪВ
    ДАНИЯ.