Last news in Fakti

8 Юли, 2021 11:41 5 383 10

UEFA EURO 2020 Креативни фенове: Кралица Елизабет II замесена в дузпата, разтресла Европа снощи

  • англия-
  • футбол-
  • фенове-
  • дания-
  • евро 2020-
  • вар-
  • кралица елизабет ii

Футболни привърженици се шегуват с решението на рефера Дани Макели

UEFA EURO 2020 Креативни фенове: Кралица Елизабет II замесена в дузпата, разтресла Европа снощи - 1

Победата на Англия над Дания в полуфинал на Евро 2020 снощи продължава да вълнува феновете от цял свят. Британците се наложиха с 2:1 след продължения (1:1 в редовното време), а дузпата за победния гол се превърна в тема номер 1 за разбирачите в социалните мрежи.

Те нападнаха съдията Дани Макели, но доста упреци получиха и видео асистент реферите, които помогнаха на нидерландеца да вземе решението, за което всички говорят. Интернет пространството беше залято снощи с коментари от различни краища на Европа. Темата "има или няма дузпа за Англия" се превърна в голям спор, какъвто от доста време не е имало.

UEFA EURO 2020 Креативни фенове: Кралица Елизабет II замесена в дузпата, разтресла Европа снощи

Креативни фенове разсмяха всички с обяснение на ситуацията и "разкриха" какво се е случило в стаята с ВАР.

UEFA EURO 2020 Креативни фенове: Кралица Елизабет II замесена в дузпата, разтресла Европа снощи

"Още ли се чудите защо съдията даде дузпа за падането на Стърлинг? Ето защо", написа фен към колаж, на който не друг, а английската кралица Елизабет II, гледа повторение на ситуацията и решава, че има нарушение.

UEFA EURO 2020 Креативни фенове: Кралица Елизабет II замесена в дузпата, разтресла Европа снощи


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдя Дред

    57 0 Отговор
    Е, на всеки е ясно, че подпряха Енгилизите...
  • 2 Ту би ВАР от нот ту би ВАР кой реШАВА

    12 1 Отговор
    Футбола се решава от историци кой къде и кога да бъде записан в историята Англия от полския водопроводчик до
    ВАРреШАВА добре че Англия е извън евро съюза официално неофициално е друг въпрос да видим от изборните секции в Англия какъв ще бъде вота
  • 3 Миро

    26 1 Отговор
    Не съм експерт но снощи англичаните не бяха нищо особенно. Яко търчане,центрирания пред вратата и толкоз. Нищо ново и смислено не показаха. Дания играеше много по смислен футбол но физически не издържаха и рухнаха в един момент. Италия играе умен и хитър футбол и на финала ще победят тези надувки. Пожелавам победа на Италия над тези надути селяндури!

    Коментиран от #8

  • 4 Алфа Вълкът

    13 3 Отговор
    Не ми се говори за снощната порнография, затова не гледах и шампионска лига с години. Само циркове и бутане на отборите с "големите" имена. Имам едни наблюдения за финалите, но ще ги споделя след финала и ще видите, че съм бил прав - суеверен съм!
  • 5 гузен съдия

    20 1 Отговор
    Наистина, добре, че англичаните се махнаха от Европа, ще си живеят с 95- годишната кралица, пакистанците, индийците, бангладешците, цейлонците. Прецакаха малкия, но горд народ датчаните, но все някога тъпкано ще им се върне, колкото и коментаторът - българският- да ги хвали и превъзнася. Съдията бе гузен, уплашен и крайно пристрастен.
  • 6 И така

    6 0 Отговор
    Политиката действа с пълна сила и в спорта.Кой може да е еврошампион в Англия ако не и самата тя.С любезното съдействие на Джонсън който пък призна ,че е алчен капиталист жадуващ за възвръщане на величието на ингилизите.Е по хубав ПР от това здраве му кажи.
  • 7 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ДОБАВЕТЕ СПИСАКА ОТ ИЗВЕСТНИ ДАТЧАНИ ---ОТ МЕН : "ВЪЛКА ЛАРСЕН " НА ДЖЕК ЛОНДОН И ЕДИН ПРИНЦ / ТУ БИ -О НОТ /НА ЩЕКСПИР ---ПРОДЪЛЖЕТЕ МОЛЯ .........
  • 8 1234

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Миро":

    Щом си убеден в победата на Италия иди заложи хилядарка.
  • 9 Каква дузпа еи

    1 0 Отговор
    Този измислен манекен се пльосна като прасе в гьол тези велики АНГЛИЧАНИ ОСВЕН КАТО ДОМАКИНИ СВЕТОВНИ БИЛИЛИ СА СЕГА Е НАРЕД ДА СТАНАТ ЕВРОПЕИЦИ ХА ХА ХА ХИ хи хи
  • 10 кочо

    0 0 Отговор
    ОЩЕ СА ДАЛЕЧЕ АНГЛИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ФУТ-БОЛ.ДАНО НЕ ПРЕЦАКЪТ ИТАЛИЯ.