Last news in Fakti

8 Юли, 2021 12:48 1 658 5

UEFA EURO 2020: Арести в Лондон след класирането на Англия за финала

  • англия-
  • евро 2020-
  • футбол-
  • полиция-
  • лондон

Жандарменията в града бе вдигната на крак заради еуфорията сред феновете на домакините след първото класиране за финал на голям турнир след световното първенство през 1966 година

UEFA EURO 2020: Арести в Лондон след класирането на Англия за финала - 1
Снимка: БГНЕС

Лондонската полиция арестува 20 души по време на празненствата по повод класирането на Англия за финала на Евро 2020. Англичаните победиха Дания с 2:1 след продължения и ще спорят за трофея с Италия.

Жандарменията в града бе вдигната на крак заради еуфорията сред феновете на домакините след първото класиране за финал на голям турнир след световното първенство през 1966 година.

В центъра на Лондон край Пикадили Съркъс улиците бяха блокирани, а запалянковците се катереха по телефонните кабини.

"20 ареста бяха извършени заради агресивно поведение, нарушаване на обществения ред и оказване на съпротива на органите на реда", съобщиха от местната полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Животните са буйствали

    8 1 Отговор
    Тия са като от вързани. Дива и баце. Вместо да се радва, оно оди да се бие и да чупи. Как пък още преди 30 г. не видяхме що за попаднали индивиди са тия???
  • 3 на Слънчака

    6 0 Отговор
    Не се учудваме на тия хулигански действия. Сигурно ще продължат "празненствата" на Слънчака- те пият всичко, вкл. и ментета. Ако англичаните са джентълмени, ще поискат преиграване на мача, или поне на продълженията. Нямаше дузпа.
  • 4 Реалиста

    6 1 Отговор
    Еуфория с решаващо и с много голяма помощ от Н.В.Съдията.Трябва да му издигнат паметник и организират събиране за средства за да се отблагодарят подобаващо.Дано Италия ги смачка като червей.
  • 5 Цанков

    1 0 Отговор
    А нашето коментаторче с наднормено тегло дали набива сега Фиш енд чипс и се налива с бира? Сигурно в неделя пак ще хвали англичаните, ако той коментира- същият, който "коментираше" Англия- Дания- няма да гледаме мача. Или ще пусна някой чужд ТВ канал. Не искам да го слушам тоя самохвалко, неприятен е заради тенденциозност, субективизъм, неистинност, пристрастие. От гласа му ми става лошо. Нека италианците бият, тъкмо англичаните ще изпият още няколко тона бира.