Last news in Fakti

9 Юли, 2021 09:18 1 558 12

UEFA EURO 2020 Бербатов: Кейн е изключителен, може да каже на критиците си „да го д****е

  • хари кейн-
  • евро 2020-
  • димитър бербатов-
  • футбол

Не можете да си представите какво е усещането да изпълнявате дузпа с надеждите на цялата нация върху вас

UEFA EURO 2020 Бербатов: Кейн е изключителен, може да каже на критиците си „да го д****е - 1
Снимка: БГНЕС

Най-резултатният български футболист за националния ни отбор - Димитър Бербатов, коментира изминалия мач на Англия на UEFA EURO 2020, както и представянето на Хари Кейн. Бербо призна, че напрежението върху нападателя на Тотнъм е било огромно и той прави много по време на елиминациите. Бербатов стигна дотам, че Кейн вече спокойно може да каже на критиците си - "майната ви".

„Кейн е изключителен в елиминационната фаза. Той получи доста критики по време на мачовете в групите, но сега Кейн може да каже на критиците си „да го д****е”, започна Берба пред популярен букмейкърски сайт.

„Дори най-великите играчи имат падения, освен възходи. Дори когато не вкарва голове, той върши много работа за отбора си. Сега дойдоха и головете. Натискът върху него при дузпата беше огромен. Не можете да си представите какво е усещането да изпълнявате дузпа с надеждите на цялата нация върху вас. Като играч, знаеш, че всичко зависи от теб, макар че не искате и да мислите за това. Не беше добра тази дузпа, но имаше късмет и довкара”, продължи българинът.

„Да достигнеш финал на UEFA EURO 2020 е огромно постижение за Англия. Имах усещането, че това може да е годината на Англия и смятам, че е напълно заслужено. Абсолютно уважение за Дания и големите усилия, които положиха да стигнат до полуфинала. Талантът и качеството в този отбор на Англия е способен да направи нещо специално и съм доволен да ги видя във финалния мач”, анонсира Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ББ ГС

    22 2 Отговор
    Дуспата не беше добра .
    Дуспа въобще нямаше бе Бербатов .
  • 3 SH BG

    17 2 Отговор
    Плазмодият прекарал по-голяма част от кариерата си на "рез.скам." пак е отворил голяма уста за мухите... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 4 Ицо

    22 3 Отговор
    Бербатов, я разкажи са треньорския ти престой в ЕТЪР, мани ги тия англичани. Цял свят им се смее, не знам как се радват на подарена победа. Само ти им се възхищаваш. По-интересно ми е как оценяваш времето, през което беше треньор на нападателите на ЕТЪР? Каква е твоята равносметка за свършената (несвършената) работа?

    Коментиран от #12

  • 5 Жоро

    17 1 Отговор
    Бербатов Бербатов това ако за теб е дузпа значи наистина си жалък . На Англия всички мачове на Уембли най лесните отбори и това ако не е подпиране здраве му кажи
  • 6 пешо

    17 1 Отговор
    кейн е преекспонирана средна ръка играч! който най-добре се справя с полягането в наказателното поле на противника.
    тук не съм съгласен с берба. :D
  • 7 До Бербатков

    8 0 Отговор
    Това ли езика на личност която претендира да бъде президент на футболния съюз
  • 8 Атанас Пържелов

    9 0 Отговор
    Първи да го изд..а Бербатов. Това дърво Кейн не можа да вкара от дузпа на заслепения с лазер Шмайхел.
  • 9 Бонговец

    5 0 Отговор
    Бербо,май си забравил последният ти мач за ЦСКА?Помниш ли как се разрева като девойка? И ако не беше майка ти,бая шутове щеше да отнесеш от любящите фенове на ЦСКА.
  • 10 татко барба

    3 0 Отговор
    защо говориш такива неща ауу
  • 11 бита карта

    1 0 Отговор
    Средна ръка футболист е Кейн, а Бербатов вече е бита карта, пък и тръгнал президент на Футболния съюз да става, и акъл дава?! А какво направи в Етър "големият" специалист Бербатов от с. Марикостиново, Санданско? Нищо, но от сърце. Неговите англичани са фаворизирани от УЕФА, организатори, съдии, публика. И дузпа им дадоха, нахални , нагли колониалисти. А коментаторът - българският- ги превъзнася, хвали, още малко и ще се нас..е
  • 12 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ицо":

    Той е единственият Българин, станал голмайстор на Висшата Лига, а не като Дейвид Бекъм нищо да не е печелил с Умрял Мадрид.