9 Юли, 2021 09:55 2 210 2

ЦСКА готви трансферен удар

  • цска-
  • любо пенев-
  • любослав пенев-
  • селекция-
  • нападател

"Червените" са по следите на нападател, който има впечатляваща визитка

ЦСКА готви трансферен удар - 1
Снимка: БГНЕС


ЦСКА готви трансферен удар, съобщава "Мач Телеграф" от източник на "Българска армия". "Червените" са по следите на нападател, който има впечатляваща визитка. На този етап сделката не е сигурна, защото въпросният футболист, чието име "червените" крият стриктно, очаква оферта от елитен клуб от Западна Европа и ако я получи, ще отхвърли предложението на ЦСКА. Набелязаният играч е силен и като нападател, и като атакуващ халф.

Очаква се до 10 дни да стане ясно дали "червените" ще осъществят трансферната бомба, която готвят.

Припомняме, че ЦСКА вече привлякоха четири нови попълнения, които дават доста надежди на феновете за новия сезон. Става дума за френското крило Йоан Баи, босненеца Хамза Чатакович, друг "петел" Жуниор Нзила и нидерландеца Яник Вилдсхют.

При евентуална продажба на Брадли Мазику, към който има интерес от няколко отбора, ЦСКА със сигурност ще привлече на "Армията" и негов заместник.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меридиан Мач

    13 6 Отговор
    Става въпрос за Лионел Меси от Барселона, отказал е да преподпише с тимът от Каталуния и ще завърши кариерата си в родният ЦСКА, Меси веднага приел офертата след като разбрал, че наставникът на столичани говори испански език

    Коментиран от #2

  • 2 Гонг

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Меридиан Мач":

    Меси е отказал на Цска, но се водят преговори с Кристионо Роналдо, който напуска Ювентус. Ако не успее да подпише с Ман Юнайтед смята да подпише с Цска и да завърши не само кариерата, но и живота си в България в някое родопско село. Шансовете са 50 на 50.