Last news in Fakti

9 Юли, 2021 10:12 1 630 4

Живко Миланов иска трима нови в Левски, поставил ултиматум на Сираков

  • живко миланов-
  • футбол-
  • левски-
  • наско сираков-
  • селекция

Треньорът настоял да бъдат привлечени централен защитник, офанзивен халф и централен нападател

Живко Миланов иска трима нови в Левски, поставил ултиматум на Сираков - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Живко Миланов е отправил искане към собственика на клуба Наско Сираков за минимум три нови попълнения, съобщава „Мач Телеграф“.

Той настоял да бъдат привлечени централен защитник, офанзивен халф и централен нападател. Живко не се залъгвал, че победата над Локо Пловдив, както и силната игра и категоричното 4:0 срещу Локо София гарантират светло бъдеще в efbet Лига.

Миланов предоставил и списък на Наско с приоритетите си за въпросните постове като на всеки от тях имал първи, втори и трети избор. На всяка една от позициите Миланов разполагал както с вариант на български играч, така и с легионер.

Живко очертал като най-проблемен поста на централния нападател. Там младият специалист разчита само на Билал Бари, докато Валери Божинов изобщо не бил калкулиран като вариант. Първи вариант на Миланов за нападател бил играч от бивша Югославия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    7 1 Отговор
    Факти знаете ли какво е ултиматум?
    Заглавието добре ама в статията не става въпрос какъв е този ултиматум?
  • 2 Ха ха ха🤣

    4 1 Отговор
    "Валери Божинов изобщо не бил калкулиран като вариант"... Вече и парите които дарява за да играе, не могат да му осигурят място в състава... Окачвай бутонките, само ти пречат на нощния живот.
  • 3 От кога на жиката

    1 1 Отговор
    Му почерня газягата че и ултиматуми да поставя
  • 4 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ТРЕНЬОР ВЪВ "В" ГРУПА С УЛТИМАТУМ КЪМ НЕВИННИЯ ФАЛЕРАЛ БОС !!!!!!!!!!!!