Last news in Fakti

9 Юли, 2021 13:52 1 430 0

Моуриньо отново нападна ръководствата на някои от бившите си клубове

  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • футбол

Взех три купи и стигнах финал, но го определиха за бедствие

Моуриньо отново нападна ръководствата на някои от бившите си клубове - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на Рома Жозе Моуриньо отново нападна ръководствата на някои от бившите си клубове.

„Начело на Манчестър Юнайтед завоювах три трофея, но това беше прието за бедствие. После с Тотнъм стигнах до финал за Купата на лигата, който обаче не ми позволиха да изиграя. Това също беше прието като бедствие. Това, което за мен казват, че е бедствие, е успех за други“, заяви португалецът.

По време на първата му пресконференция в римския клуб журналист го накара да коментира мнението на някои специалисти, че той вече не е същият наставник като преди.

„Няма какво да кажа. В последните ми три клуба станах шампион с Челси, взех три купи с Манчестър Юнайтед, стигнах финал с Тотнъм, класирах се за Лига Европа. Пак казвам, че това, което за мен се води бедствие, други дори не са го постигали. Но вината е моя“, допълни още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА