Last news in Fakti

9 Юли, 2021 15:06 2 063 0

Мемфис Депай с голям жест към Барса

  • барселона-
  • мемфис депай-
  • футбол-
  • заплата-
  • жест

Бившият капитан на Олимпик Лион се е съгласил да взима по-малка заплата от тази, която му е била обещана в хода на преговорите

Мемфис Депай с голям жест към Барса - 1
Снимка: twitter.com/fcbarcelona

Едно от новите попълнения на Барселона Мемфис Депай е направил голям жест към клуба. Бившият капитан на Олимпик Лион се е съгласил да взима по-малка заплата от тази, която му е била обещана в хода на преговорите.

Първоначално нидерландецът се е бил разбрал за годишно възнаграждение в размер на 7 милиона евро плюс бонуси. По-късно от Барса са занижили офертата си заради финансовите проблеми, които притискат клуба.

В крайна сметка Депай е приел да получава по 5 милиона евро, тоест с 30% по-малко, за да помогне на „каталунците“ да съкратят разходите си.

27-годишният нападател не е единственият, който е влязъл в положението на клуба. Привлеченият от Манчестър Сити защитник Ерик Гарсия също се е съгласил на по-ниска заплата от първоначално договорената.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА