Last news in Fakti

11 Юли, 2021 10:43 2 286 0

Лео Меси: Трябваше да се отърва от убеждението, че не мога да постигна нищо с националния отбор

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • копа америка

Тази нощ Аржентина победи Бразилия с 1:0 на финала за Копа Америка, а Меси спечели първи значим трофей с тима на своята страна

Лео Меси: Трябваше да се отърва от убеждението, че не мога да постигна нищо с националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Аржентина Лионел Меси заяви, че отдавна е мечтаел да спечели първата титла с националния отбор.

Тази нощ Аржентина победи Бразилия с 1:0 на финала за Копа Америка, а Меси спечели първи значим трофей с тима на своята страна.

"Трябваше да се отърва от това убеждение, че не мога да постигна нищо с националния отбор. Много пъти бях много близо до трофей. Знаех, че това ще се случи и няма по-добър момент за това от този", каза Меси.

34-годишният аржентинец е възпитаник на Академията на Барселона - Ла Масия. Той дебютира за първия отбор през 2004 година. В момента Меси е без договор, тъй като споразумението му с Барселона изтече на 1 юли.

Меси е спечелил Златната топка рекордните шест пъти. С Барселона той триумфира четири пъти в Шампионската лига и 10 пъти спечели титлата в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА