Last news in Fakti

11 Юли, 2021 12:58 2 014 1

Селекционерът на Бразилия: Анти-футболът на Аржентина ни спря

  • тите-
  • аржентина-
  • бразилия-
  • копа америка

Нарушения през цялото време, бяха необходими векове, за да продължи мачът

Селекционерът на Бразилия: Анти-футболът на Аржентина ни спря - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на бразилския национален отбор Тите поздрави Аржентина за успеха, но подчерта, че поражението у дома е дошло заради грубата игра на "гаучосите".

"Искахме да играем, но имаше много анти-футбол. Нарушения през цялото време, бяха необходими векове, за да продължи мачът. Нямаше темпо. Тяхната стратегия беше такава. Аржентина е с много силна защита, има страхотен вратар. Имат и добри смени.

Президентът на Бразилия Жаир Болсонаро се намеси и се съгласи да бъде домакин на всички 28 мача, но планирането беше прибързано, проблематично за участващите отбори и играчи.

Много може да се желае от организацията. Теренът беше лош. Играчите бяха изложени на прекомерен риск. Това не бива да се случва в голям турнир като този.

Говоря конкретно за отговорния човек Алехандро Домингес, който е президент на Конмебол. Говоря за него, за организирането на турнира за толкова кратко време", каза Тите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    И НАПОЛЕОН Е КАЗВАЛ СЪЩОТО !!!!!