11 Юли, 2021 14:06 3 509 3

Барса подготвя любопитна размян с Атлетико Мадрид

  • антоан гризман-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • саул нигуес

"Каталунците“ искат да намалят размера на заплатите си това лято и може да се разделят с Гризман, който печели около 295 000 британски лири на седмица.

Барса подготвя любопитна размян с Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Барселона се интересува от полузащитника на Атлетико Мадрид Саул Нигуес. Заради тежката финансова ситуация, в която се намират обаче, те са готови да предложат на „дюшекчиите“ любопитна размяна.

„Mundo Deportivo“ съобщава, че „каталунците“ искат да намалят размера на заплатите си това лято и може да се разделят с Гризман, който печели около 295 000 британски лири на седмица. По тази причина от „Камп Ноу“ са готови да предложат на Атлети да си върнат французина, като в замяна ще вземат именно Нигес.

Смята се обаче, че и английският гранд Ливърпул е по следите на испанския национал, като дори се твърди, че „червените“ са фаворит за подписа му.

Гризман, който напусна Атлетико и премина в Барселона за 107 милиона паунда през 2019 година, изигра 51 мача във всички турнири през миналия сезон, като вкара 20 гола. Междувременно Нигуес участва 41 пъти за отбора на Диего Симеоне, отбелязвайки на два пъти.

По-рано имаше и слухове, че Манчестър Сити се е свързал с френския национал, тъй като го вижда като по-евтина алтернатива на Хари Кейн.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Поли симеоне

    2 0 Отговор
    Ако доплатят 50милиона може и да се навия..
  • 3 де юре

    2 2 Отговор
    Тоя и без пари да го дадат ще са на печалба . 70% от пасовете за да са успешни са назад . Иначе има интересни голове с откраднати топки и до там .