Last news in Fakti

11 Юли, 2021 17:51 2 606 1

Ето как Меси танцува с трофея от Копа Америка (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • футбол-
  • копа америка

Съотборникът му Серхио Агуеро публикуваха в Инстаграм

Ето как Меси танцува с трофея от Копа Америка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

След три загубени финала на Копа Америка, снощи капитанът на Аржентина Лионел Меси най-после успя да триумфира с трофея в турнира, благодарение на победата с 1:0 над Бразилия на “Маракана”. Ето защо нападателят беше сред тези, които най-много отпразнуваха този триумф. Доказателство за това е и видео, което съотборникът му Серхио Агуеро публикуваха в Инстаграм. На него се вижда как Меси танцува с трофея в съблекалнята, където е окуражаван от останалите играчи на “гаучосите”.

От акаунтите на Копа Америка в социалните мрежи пък качиха видео как още на терена Меси води видеоразговор със семейството си. На клипа може да се види как аржентинецът показва златния си медал на своя син Чиро. Заради съображенията, свързани с пандемията от коронавирус, футболистите не можеха да бъдат в контакт със своите близки по време на турнира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 док

    4 0 Отговор
    честито!
    заслужил си е празника!