Last news in Fakti

12 Юли, 2021 12:38 2 200 2

Ахмед Ахмедов ще води атаката на ЦСКА срещу Лудогорец

  • ахмед ахмедов-
  • цска-
  • лудогорец-
  • футбол

Таранът ще бъде титуляр в мача за Суперкупата

Ахмед Ахмедов ще води атаката на ЦСКА срещу Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Любослав Пенев няма да се откаже от стремежа си да има типичен централен нападател в състава си, независимо от закъснението на Жорди Кайседо покрай ангажиментите към националния отбор на Еквадор, твърди "Мач Телеграф".

Със самочувствието на човек вкарал шампионския гол за Нефтчи (Баку) миналия сезон, Ахмед Ахмедов ще води атаката на ЦСКА на старта на новия шампионат.

Както бе и при официалното представяне на отбора срещу Ботев (Враца), таранът ще бъде титуляр и в мача за Суперкупата с Лудогорец в събота. Той се конкурира с младия Радослав Живков и Бисмарк Чарлс.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жива да не бях

    3 2 Отговор
    Атаката на армията, водена от строителни войски!
  • 2 Ах. мед

    4 0 Отговор
    Ще води армията