Last news in Fakti

12 Юли, 2021 14:17 1 591 7

ЦСКА излиза за трофей № 63 в своята история

  • цска-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • суперкупа на българия

"Червените" са лидери по титли на България - 31

ЦСКА излиза за трофей № 63 в своята история - 1
Снимка: БГНЕС

Тази събота Лудогорец и ЦСКА се изправят един срещу друг на финал за Суперкупата на България. До момента двата отбора делят първото място по трофеи от надпреварата - имат по 4. ЦСКА има предимство пред "орлите" в турнирни битки, след като винаги отстраняваше съперника за Купата на България. За първи път спорът ще е за Суперкупата.

На 73 години, ЦСКА излиза за своя трофей №63. "Червените" са лидери по титли на България - 31. Имат 21 Купи на стараната, 4 Суперкупи, 4 КСА като второстепенен турнир, 1 Купа на България като второстепенен турнир и една титла от "В" група.

За Лудогорец това би бил трофей №18. Разградчани са с 10 титли, 2 Купи на България, 4 Суперкупи и една титла от "Б" група.

Финалът за Суперкупата е в събота от 20:30 часа на стадион "Васил Левски".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    5 8 Отговор
    Ехеееееее купа номер 63 ? Лелелеееее. Та ЦЕЦА нали фалира бе. Всичко беше до там. Сега са купите на Етеополе ваша витрина. Вие май наистина сте се взели на сериозно. СМЕШНО Е. Пак казва ЦЕЦА ФАЛИРА. Сега сте нови като Етеополе ппглъща Литекс и след това се преименува на ЦСКА, а може и на Барса, Реал и т.н. Но това няма да Ви направи и бивши еврошампиони. Смешни сте.
  • 2 Iviviv

    4 7 Отговор
    От кога на Литекс викате ЦСКА, игати идиотията.
  • 3 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Борисов преди няколко дни писа , че цска на 09 09 2016г ФАЛИРА и ОТИДЕ В НЕБИТИЕТО. Май забравяш какво си писал и слагай ТИРЕТО на МЕНТЕТО още не са го махнали.

    Коментиран от #5

  • 4 Малий

    2 0 Отговор
    Гришата се настани на Армията и след това закри Цска. Било какво било.Сега на календара с негрите пишете създаден 2016година.
  • 5 Тъпу тролче

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Стига си работил за Найденов, че и ти ще попаднеш в списъка Магнитски 😁

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тъпу тролче":

    Не познавам този човек аз съм фен на ЛЕВСКИ София , а цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #7

  • 7 Тъпу тролче

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    И на къв Левски си фен, като и те са фалирали? Освен това феновете на Левски се интересуват повече от съдбата на собственият си клуб, а не от тази ЦСКА. Та май излиза, че наистина си си на надница при Цветанов.