14 Юли, 2021 15:28 1 423 1

Треньорът на Шахтьор Солигорск: Не сме на нивото на Лудогорец

  • треньор-
  • шахтьор солигорск-
  • ниво-
  • лудогорец-
  • квалификации-
  • шампионска лига-
  • григорчук

"Трябва да разберем, че за да побеждаваме отбори като българския, трябва да надскочим себе си и да покажем повече, отколкото можем в момента", заяви Рома Григорчук

Треньорът на Шахтьор Солигорск: Не сме на нивото на Лудогорец - 1
Снимка: ludogorets.com

Старши треньорът на Шахтьор Солигорск Роман Григорчук призна превъзходството на Лудогорец, след като българският шампион постигна минимална победа с 1:0 и в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Така с общ резултат 2:0 „орлите“ продължават напред в най-престижния европейски клубен турнир, докато беларусите продължават в Лигата на конференциите.

"Трябва да разберем, че за да побеждаваме отбори като Лудогорец, трябва да надскочим себе си и да покажем повече, отколкото можем в момента. Не сме на тяхното ниво на този етап. Имаме още много работа. Няма да правим трагедии от тази загуба. Не мога да кажа дали играхме по-добре на реванша, отколкото в първия мач миналата седмица. Разочаровани сме от отпадането от Шампионска лига, но отиваме в Лигата на конференциите. Наясно сме, че за да играем по-дълго в този турнир трябва да надградим доста неща в играта", сподели Григорчук на пресконференцията след края на мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор
    Лудогорец са далече от парите,ГОлемите!Треньорът им е шахматист и ги реди правилно!Липсва им физическа подготовка на ниво,за да могат да изпълняват преливанията и да сменят в ход вариантите !Защита едно,нападение друго!Мисля,че и с такива играчи може да направи нещо...Като гледам някой погледи..за играчите говоря,по стават за политици.....