Last news in Fakti

16 Юли, 2021 11:22 6 540 0

След трансфера на Донарума, вратар на ПСЖ реши да си тръгне

  • псж-
  • серхио рико-
  • джанлуиджи донарума

За 27-годишния вратар сезон 2020/2021 година може да се счита за успешен, той изигра 13 мача, допусна девет гола

След трансфера на Донарума, вратар на ПСЖ реши да си тръгне - 1
Снимка: БГНЕС

В началото на есента на 2020 година испанският вратар Серхио Рико се присъедини към Пари Сен Жермен от Севиля. Целта беше той да е равностойна замяна на титулярния страж на парижани Кейлор Навас.

За 27-годишния вратар сезон 2020/2021 година може да се счита за успешен, той изигра 13 мача, допусна девет гола.

За съжаление трансферната политика на френския вицешампион в последните дни не оставят надежда на вратаря да се наложи като титулярен страж. Пристигането на Джанлуиджи Донарума почти затваря вратата на Рико да играе.

Независимо от това, че му остават 3 години до края на договора Рико е пожелал трансфер в друг клуб. Трансферната стойност на играча според портала Transfermarkt е 7 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА