Last news in Fakti

27 Юли, 2021 18:30 4 094 15

Епитропов: Наздраве на всички, които ни оплюха

  • любомир епитропов-
  • плуване-
  • токио-
  • бруст

Българският плувец сподели емоциите си, след като ке класира за полуфиналите на 200 метра бруст в Токио

Епитропов: Наздраве на всички, които ни оплюха - 1
Снимка: bgswim.com

Българският плувец Любомир Епитропов сподели емоциите си, след като ке класира за полуфиналите на 200 метра бруст в Токио, предаде gong.bg. Любомир се класира с време 2.09.68, което е нов национален рекорд за родината ни.

"Изключително доволен съм. Можех още повече, но се радвам, че с това време стигнах до полуфинала. За първи път слизаме под 2.10", заяви Епитропов.

"Не мисля, че някога ще съм напълно доволен, освен ако не е световен рекорд. Всичко бе съсредоточено в подготовката за 200 м, така че съм доволен. Като цяло се насочих изцяло насам, така че очаквах добро представяне. За мен целта за тази Олимпиада е изпълнена. Всяко предно класиране е добре дошло."

"Благодаря на цялата делегация тук, защото те са единствените, които подкрепят наистина. На всички, които оплюха всички българи на тази Олимпиада, мога да кажа само "Наздраве и лека вечер", завърши плувецът ни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    26 2 Отговор
    Гордеем се с вас! 🇧🇬

    Коментиран от #15

  • 2 ivaniv

    13 17 Отговор
    До къде стигнахме щом трябва да се радваме на участие в полуфинал ???

    Коментиран от #5

  • 3 нннн

    19 3 Отговор
    А някога българските олимпийци се връщаха с кофа медали...

    Коментиран от #8

  • 4 2020

    24 10 Отговор
    Наздраве и на туристите спортисти на Олимпиадата. Този е нагъл - какво е постигнал та се перчи. Като вземе медал - тогава да прави чупки! Отново наздраве!

    Коментиран от #6

  • 5 Аспарух

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "ivaniv":

    Преди да пишеш,помисли! Само отрицателно и критично не може! Всичко е комплексно- най важното идва от ,,главата", т.е.правителство,политика,спортни бази и ,,мъни", които са важни!!! Как бяхме номер 1 в щангите и др.спортове! С такива като Кралев и сие,та те ни закопаха като държава!!!
  • 6 Майкъл

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "2020":

    Още един тъпак,родоизменник и плювалник!

    Коментиран от #9

  • 7 очарован

    11 2 Отговор
    Браво бе Меен , направо засенчи кака ти Таня Богомилова ,че и Антоанета Френкиева , поне що се касае за самочувствие .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 смерш

    5 7 Отговор

    До коментар #6 от "Майкъл":

    Именно,това е плуване,за нашето аграрно по произхода си население в територията,което преобладаващо не може да плува,постижението е забележително!
  • 10 Човек

    10 3 Отговор
    Значи се радваш на полуфинал в плуването (топ 16, демек) и се чудиш защо никой не ви взима на сериозно.... Резултатът е добър, ама като си такъв мъж влезни във финала, че и в шестицата; тогава ще ти се възхищаваме

    Коментиран от #14

  • 11 Епортипев

    5 1 Отговор
    Радвай се момче на едни от последните, ако не и последните, съвременни илимпийски игри. Хубава работа свършихте с колегите си по света да затриете тази комерсиална пошлост.
  • 12 ДЮ КУБЕ РТЕН

    3 1 Отговор
    О МОН ДЮ,БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИМП ИЙЦИ ОЩЕ МИСЛЯТ ,ЧЕ СА НА ЗИМНА ОЛИМПИАДА⛄⛄⛄
  • 13 НАБЛЮДАТЕЛ

    3 1 Отговор
    мОмчеее, мОмче,... сред сухоземните си цар, ама де го медалчето ти, хората взимат по 3-4 медала в плуването а ти се перчиш, че си на полуфинал.... Поне си направи екзотично тату за спомен
  • 14 Тренер

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Човек":

    Той момчето си е сипал вече и е доволен от себе си, та вика "Наздраве", а ти го караш пак да се мъчи. Ей го на - отишъл в Токио на ОИ да направи национален рекорд и вече има оправдание. Не че в България не можеше да го направи ама като пращаш състезатели на ОИ искаш да видиш знамето на страната си, а не да слушаш високопарни изявления на ОТКРОВЕН ТУРИСТ, който преди финала заявява, че: "За мен целта за тази Олимпиада е изпълнена...". Отсега да ви поздравявам с поредното разочарование - тоя си е станал просто републикански шампион ... НА ОЛИМПИАДА ))))
  • 15 чекмедже 2

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Първо честито ! Второ ..не можах да разбера "Наздраве на всички, които ни оплюха" .Защо ще ги поздравявате..много тъпо..след успеха мислете положително..Кои са тези всички които оплюха всички българи на Олимппидата..Благодаря на делегацията..чисто по-нашенски. Благодарете тогава и на Герб..