Last news in Fakti

29 Юли, 2021 17:35 4 345 2

ММА шампион и мениджърът му сътвориха шоу пред хотел (ВИДЕО)

  • камару усман-
  • али абделазиз-
  • шоу-
  • ритници-
  • видео

Камару Усман се готви за нова защита на титлата срещу Колби Ковингтън

ММА шампион и мениджърът му сътвориха шоу пред хотел (ВИДЕО) - 1

Шампионът в полусредна категория на UFC Камару Усман и Али Абделазиз, който му е мениджър, размениха ритници в Атланта. Двамата приятели се забавляват пред хотел, в който вероятно са отседнали, пише mma.bg.

Абделазиз е сред най-успешните мениджъри в ММА. Той представлява много ММА шампиони и звезди, сред които и Благой Иванов - Багата. Али е бивш ММА боец, но в клетката не може да се каже, че има големи успехи. Между 2004 и 2007 година той записва 1 победа и 3 загуби със събмишън.

Усман се готви за нова защита на титлата срещу Колби Ковингтън. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 268, което ще се проведе през ноември в Ню Йорк. Усман вече има победа над Ковингтън и букмейкърите го обявиха за голям фаворит.

Ето как шампион и мениджър се ритат пред хотел в Атланта:


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    7 0 Отговор
    Маймунска му работа....
  • 2 Пурко

    6 1 Отговор
    Невроятна Новина поднесена отново от ФаТки!