Last news in Fakti

30 Юли, 2021 19:17 6 357 11

Конър Макгрегър има нужда от помощ

  • конър макгрегър-
  • даниел кормие

Ирландецът направи нещо ужасно наскоро

Конър Макгрегър има нужда от помощ - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Легендата Даниел Кормие твърди, че Конър Макгрегър има плачевна нужда от помощ. Голямата звезда на UFC отврати много хора с поведението си след загубата от Дъстин Порие, предаде mma.bg.

По-рано този месец "The Notorious" си счупи крака в трилогията с Порие и загуби с технически нокаут. Конър отказа да приеме поражението и засипа с обиди Порие и неговата съпруга. Макгрегър не пропусна да обиди и всички негови хейтъри.

Ирландската звезда сподели, че мнението им не е важно и може само да си избърше задника с него. В последните дни Конър реши да захапе и Хабиб Нурмагомедов, който му се подигра след загубата.

Нурмагомедов твърдеше, че Бог наказал Магрегър и доброто победило лошото. Конър от своя страна му го върна брутално и написа, че COVID, който погуби бащата на Хабиб е бил доброто, а Абдулманап е бил лошото.

Това определено беше грозно от страна на Конър, а Кормие коментира поведението на звездата със следното:

Макгрегър говореше за жената на Порие, а сега и за бащата на Хабиб. Мисля, че отиде прекалено далеч с това. Извън всякакви граници е да говориш така с оглед на всичко, което се случи заради COVID през последната година.

Приказките за жени и семейства са извън всякакви граници. Той обаче говори за бащата на Хабиб, който беше всичко за него. Нима така искаш да му го върнеш? Знаете ли кое е най-притеснително ? Макгрегър не написа това след загубата или ден след нея. Той го направи седмици след загубата от Порие, което значи, че го е обмислял. Определено прекрачи границата. Мисля, че когато такива неща биват казвани, тогава това показва плачевна нужда от помощ. Макгрегър има всички пари на света и славата, но започна да копае прекалено дълбоко и някой трябва да му помогне. Той трябва да си нареди мислите и да се фокусира, за да е на по-добро място. Когато Конър прави такива неща, тогава е трудно да повярваш, че има много хора, които подкрепят това поведение. Мисля, че той стигна прекалено далеч с приказките за съпругата на Порие и бащата на Хабиб.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ghost

    18 4 Отговор
    Палячо
  • 4 русенец

    19 1 Отговор
    Тоя вече за нищо не го бива, само може да ламти простотии. Май малко го набиха, още му трябва да яде бой
  • 5 boxer

    0 24 Отговор
    и продължава да е най големия

    Коментиран от #10

  • 6 Руснаков

    1 7 Отговор
    Точните пари на...точният човек....
  • 7 AZьюююю

    16 0 Отговор
    конър е голям бияч
    тежи колкото жена ми
  • 8 bgbgbgbgbgb

    20 0 Отговор
    ПРЪЦКО
    Станка Златева ще го бие като непослушно лапе

    Коментиран от #11

  • 9 wgw

    18 1 Отговор
    Типояно поведение за богат, прост и имащ се за безнаказан индивид!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хак

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "bgbgbgbgbgb":

    И Марадона стана наркоман но хората продължават да го боготворят пич па макар и посмъртно