Last news in Fakti

31 Юли, 2021 06:20 4 173 6

Миладинов след олимпийския си финал: Не съм много доволен, но гледам напред

  • йосиф миладинов-
  • финал-
  • 100 метра бътерфлай

"Беше ми много тежко, едва си изкарвах ръцете над водата", довери той непосредствено след състезанието

Миладинов след олимпийския си финал: Не съм много доволен, но гледам напред - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Голямото име в българското плуване Йосиф Миладинов не успя да се пребори за медал във финала на 100 метра бътерфлай на Олимпийските игри в Токио. Европейският вицешампион заяви, че не се е чувствал в перфектна кондиция и е разочарован, че не е подобрил личното си постижение.

“Не съм много доволен, защото не успях да си подобря времето, но гледам напред. Беше ми много тежко, едва си изкарвах ръцете над водата. Явно не съм си починал достатъчно”, сподели Миладинов пред БНТ секунди след излизането си от басейна.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    5 6 Отговор
    Явно не си е починал достатъчно 🤔🤔🤔
  • 2 БОРУНА ЛОМ

    10 10 Отговор
    ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СЕ Е УДАВИЛ! ВСИЧКИ ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ! ЕКСКУРЗИАНТИ, И ДА СИ ПЛАТЯТ ПАРИТЕ ЗА ВРЪЩАНЕ

    Коментиран от #6

  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    10 2 Отговор
    Горкото момче, още иска да печели честно ! Олимпиадата е за болни хора ! Ето болният от астма Фелпс как мачка здравите ::: Майкъл Фред Фелпс II (на английски: Michael Fred Phelps) е американски плувец и спортистът с най-много златни олимпийски медали за всички времена. Има 28 олимпийски медала и е 23-кратен олимпийски шампион.[1] Държи рекордите за най-много златни медали за всички времена (23), за най-много златни медали в индивидуално състезание (13) и за най-много олимпийски медали в индивидуално състезание за мъже (16). Със спечелването на 8 златни медала на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. Фелпс спечелва рекорда за най-много първи места в една Олимпиада.
  • 4 Badjoto

    17 1 Отговор
    Браво на момчето! Да бъдеш 8-ми на Олимпиадата не е провал а успех! Да, всички искаме златен медал но само един е достоен, ЕДИН от целият свят!
    Браво на Йосиф!
  • 5 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    И АЗ КАТО СЕ У СЕ РЕМ СЪМ НЕДОВОЛЕН !!!! 74 СТОТНИ ПО-БАВЕН ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ --Е БА Х ТИ И НАЦИОНАЛНИА САСТЕЗАТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Абе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "БОРУНА ЛОМ":

    Еее, ти пък ся......той пича е само на 18, първа олимпиада му е, няма още тоя опит и психика за големи състезания.......е можеше и малко по-напред да е, например 5-6 място ама карай. По-лошото е, че България с всяка изминала олимпиада е все по-зле - медалите са кът и от една сериозна спортна сила дето бяхме навремето сега май сме наистина само за олимпийския принцип - демек за участието!