4 Август, 2021 12:47 3 057 0

Осиек направи трансферен удар за мача с ЦСКА!

  • карло бартолец-
  • копенхаген-
  • осиек-
  • цска-
  • трансфер-
  • лига на конференциите

Вчера хърватският клуб купи десния бек Карло Бартолец от ФК Копенхаген

Осиек направи трансферен удар за мача с ЦСКА! - 1

Осиек направи трансферен удар два дни преди гостуването си на ЦСКА в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Вчера хърватският клуб купи десния бек Карло Бартолец от ФК Копенхаген. Както е известно, датският тим пък е съперник на Локомотив (Пловдив) в новия турнир на УЕФА.

26-годишният Бартолец е хърватски национал. През кариерата си е играл за Локомотива (Загреб) и датските Нордселанд и ФК Копенхаген. През 2019 г. става част от съперника на Локо (Пловдив) срещу 2,7 милиона евро. Трансферната сума за преминаването му в Осиек е значително по-скромна – 250 000 евро.

„Карло е солиден, но конкуренцията на неговия пост в нашия отбор е прекалено голяма заради Петер Анкерсен и Кевин Дикс. Бартолец е изключителен професионалист, но е твърде добър футболист, за да играе толкова малко“, коментира спортният директор на ФК Копенхаген Петер Кристиансен.

„Играл съм за най-големия клуб в Дания и имах фантастични съотборници. Това ми даде страхотен опит и ме разви като футболист и човек. Сега трябва да играя много повече. С нетърпение очаквам да бъда част от силен отбор като Осиек“, коментира Бартолец, който има пет мача за националния отбор на Хърватия.

ЦСКА приема Осиек в четвъртък (5 август) от 20:00 часа на националния стадион „Васил Левски“. Един час по-рано на „Лаута“ Локомотив (Пловдив) е домакин на ФК Копенхаген.

Хърватите ще разчитат на много силна и дълбока преса, която ще приложат още в първия мач срещу българските "армейци". Разузнаването на "червените" достигнало до информацията, че в Осиек ще заложат именно на това мощно оръжие, пише БЛИЦ.

"Трябва ти доста солидна физическа подготвеност, за да приложиш дълбоката преса. Особено ако я използваш за по-дълъг период от време. Хърватите се подготвят на действат по този начин, ние обаче също ще се опитаме да ги изненадаме с нещо", коментираха от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА