Last news in Fakti

13 Август, 2021 13:17 2 028 3

БФС отложи столично дерби

  • цска-
  • локомотив софия-
  • бфс

Следващият четвъртък тимът на Стойчо Младенов се изправя срещу Виктория (Пилзен)

БФС отложи столично дерби  - 1
Снимка: cska.bg

Столичното дерби между Локомотив и ЦСКА, което трябваше да се играе тази неделя, беше официално отложено. Българският футболен съюз се произнесе, удовлетворявайки желанието на "армейците". "Червените" са подали молба до централата с искане за пренасрочването на срещата за по-късна дата поради участието на тима в Лигата на конференциите.

ЦСКА снощи направи 1:1 с Осиек в реванша в Хърватия и с общ резултат 5:3 елиминира съперника. Следващият четвъртък тимът на Стойчо Младенов се изправя срещу Виктория (Пилзен) в първи плейофен мач за влизане в групите на новия турнир на УЕФА.

Решението на Спортно-техническата комисия към БФС:

На основание чл. 44, ал 3, от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС 2021/2022, срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига, между отборите на ФК „Локомотив 1929“ Сф - ПФК „ЦСКА- София“ Сф – насрочена за 15.08.2021 г от 20.00 часа, се отлага. Срещата ще бъде насрочена допълнително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Аууу, ще се лее пак синя злоба.
  • 2 зарко 66

    4 1 Отговор
    Ами ако се класират в групите какво ще правят.Да им отлагат всички мачове ли???
  • 3 Гошо

    2 0 Отговор
    До като Голямата перука е президент на БФС ще бъде така! Единят отбор решава, че не му се играе и хоп подава молба за отлагане на мача, това, че другият отбор се е готвиш за мача, дали му е удобно няма никакво значение ! Махай се от футболният съюз пиянде!