Last news in Fakti

14 Август, 2021 23:53 4 719 1

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на "Парк де Пренс"

  • ионел меси-
  • джанлуиджи донарума-
  • серхио рамос-
  • ашраф хакими-
  • жоржиньо вайналдум-
  • псж-
  • страсбург-
  • лига 1

Парижани биха с 4:2

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на "Парк де Пренс" - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен разби Страсбург с 4:2 в среща от 2-рия кръг на Лига 1. Резултатът на "Парк де Пренс" откри Мауро Икарди в 3-ата минута, а в 25-ата минута Килиан Мбапе удвои. Третият гол вкара Юлиан Дракслер в 27-ата минута. Гостите обаче върнаха един гол чрез Кевин Гамейро в 53-ата минута, а в 64-ата Ажорк също се разписа. Пабло Сарабия обаче сложи точка на спора в 85-ата минута.

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на
Снимка: БГНЕС

Преди началото на двубоя домакините представиха новите си попълнения Лионел Меси, Джанлуиджи Донарума, Серхио Рамос, Ашраф Хакими и Жоржиньо Вайналдум. Само последните двама от тях обаче са сред титулярите.

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен откри резултата още с първата си възможност в мача. Абду Диало центрира отляво и Мауро Икарди с глава порази вратата. В ситуацията имаше съмнения за засада, но след разглеждане с ВАР такава не бе отсъдена, а голът бе признат за редовен.

В 15-ата минута обаче и Страсбург стигна до нелош шанс. Ажорк отправи удар, който рикошира коварно в Кимпембе, но топката мина встрани от вратата.

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на
Снимка: БГНЕС

Домакините обаче на практика си решиха мача в рамките на две минути в средата на полувремето. Първо в 25-ата минута Мбапе шутира силно, топката рикошира в тялото на Ажорк и излъга вратаря за 2:0.

В 27-ата минута Мбапе проби почти до аутлинията и центрира, а Юлиан Дракслер на далечната греда с глава вкара за 3:0.

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на
Снимка: БГНЕС

В 39-ата минута Икарди можеше да вкара нов гол, след като получи отлично центриране в наказателното поле, но изстрелът му с глава бе неточен.

В ответната атака Страсбург можеше да намали изоставането си. Гамейро се озова на стрелкова позиция, но и той не успя да отправи голов удар.

Още в началото на второто полувреме Мбапе пропусна страхотна възможност. Той изскочи на стрелкова позиция, но ударът му бе спасен от вратаря Селс.

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на
Снимка: БГНЕС

В 53-ата минута обаче Страсбург върна един гол. Кевин Гамейро получи центриране в наказателното поле, извиси се и с глава вкара за 3:1.

ПСЖ отговори със страхотна атака, Дракслер с пета изведе Мбапе сам срещу вратаря, но и този път Селс не позволи на нападателя да го преодолее.

ПСЖ разби Страсбург и представи Меси пред феновете на
Снимка: БГНЕС

Две минути по-късно гостите вкараха втори гол. Ажорк се разписа с глава след прекрасно центиране на Линеар отляво.

В 81-ата минута обаче надеждите на Страсбург за обрат приключиха, след като Джику извърши глупав фаул в гръб срещу Мауро Икарди и му показа втори жълт и червен картон.

С човек повече домакините логично стигнаха до четвърти гол. В 85-ата минута Мбапе нахлу на скорост и посна успоредно на голлинията за Пабло Сарабия, който отблизо вкара за 4:2.

Само минута по-късно обаче гостите отново можеха да се върнат в мача след груба грешка на Диало, който върна неразчетено и изведе Уорис Маджийд сам срещу Кейлор Навас, но нападателят не успя да отбележи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 попара

    0 1 Отговор
    Госпожа Рума е най-висока от всички.