Last news in Fakti

15 Август, 2021 11:50 2 982 3

Рамос предложил на Меси да живее в тях!

  • серхио рамос-
  • лионел меси-
  • псж

Макар на няколко пъти едва да не стигнаха до бой, двамата се разбират отлично

Рамос предложил на Меси да живее в тях! - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферното лято събра капитаните на Барселона и Реал (Мадрид) - Лионел Меси и Серхио Рамос във френския ПСЖ, а фенове започнаха да се питат как двете звезди ще се разбират, спомняйки си за отношенията им по време на вечните дербита в Испания.

Макар на няколко пъти едва да не стигнаха до бой, Рамос и Меси се разбират отлично.

Доказателство за това е предложението на Рамос към Меси часове, след като аржентинецът пристигна в Париж, за да подпише договор.

Семейство Рамос предложили на Меси и жена му да заживеят при тях, докато си намерят нова къща, но аржентинците отказаха и се настаниха в луксозен хотел.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нали са двойка

    7 4 Отговор
    Ше си ударят по една патка и ше си оправят отношенията😂
  • 2 Aлфа Вълкът

    8 2 Отговор
    Кypвите за пари правят всичко!
  • 3 лоза

    1 1 Отговор
    Правилно е решило семейство Меси да не се меси в чуждо жилище. Да си месят само двамцата с аржентинката Антонела Рокуцо.