Last news in Fakti

16 Август, 2021 17:30 1 131 1

Челси очаква дебюта на Лукаку

  • лукаку-
  • челси-
  • дебют-
  • арсенал

Белгийският нападател може да направи повторен дебют срещу Арсенал в неделя

Челси очаква дебюта на Лукаку - 1
Снимка: БГНЕС

Ромелу Лукаку, който премина в Челси срещу сумата от 97,5 милиона паунда, ще започне тренировки с новия си отбор от вторник, след като изтече карантинния му период. Очаква се нападателят да направи дебюта си в мача на Челси с Арсенал в неделя.

Лукаку се завърна в лондонския тим 10 години след като подписа за пръв път с него. Тогава нападателят не успя да впечатли с изявите си, след като не се разписа в 15 срещи. През 2014 година заиграва с екипа на Евертън, а по-късно се мести в Манчестър Юнайтед. След това поема към Италия и започва да играе в Интер.

Белгийският нападател успя да се разпише 24 пъти през изминалия сезон и помогна на Интер да триумфира в Серия А за пръв път от 11 години.

Първоначално Лукаку беше обявил, че иска да остане на „Сан Сиро“ за предстоящия сезон. По-късно обаче, след като вижда, че ръководството на Челси иска да го привлече, нападателят променя решението си и поема отново към Лондон.

След пристигането му, се очаква нападателят на Челси Тами Ейбрахам да премине в Рома, където ще играе под ръководството на Жозе Моуриньо. Ръководството на италианския тим вярва, че 23-годишният англичанин ще е ключова фигура в състава на Моуриньо. Очаква се младият нападател да подпише петгодишен договор с Рома. През 2023 година ще бъде активирана и клаузата за откупуване на играча. В този случай, ако ръководството на Челси реши отново да привлече Ейбрахам, ще трябва да заплати 80 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    и по 5 да вкарва всеки мач, няма да бъда впечатлен. не е играч за "челси" това.