17 Август, 2021 10:39 3 264 3

Куче направи за смях германски национал

  • тимо вернер-
  • челси-
  • германия-
  • национал-
  • куче

Видях човек, който явно беше в доста добра форма и отличен бегач, тъй като доста дълго време преследваше кучето

Куче направи за смях германски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Челси Тимо Вернер е станал за смях в опита си са хване куче в един от лондонските паркове. 25-годишният германски национал преследвал безстопанствения териер, който тичал из парка.

„Видях човек, който явно беше в доста добра форма и отличен бегач, тъй като доста дълго време преследваше кучето. Тича след него повече от километър, но то беше по-бързо от него. Той тъкмо го настигаше, когато животното отново вземаше преднина. Мъжът ми се стори много познат и изведнъж се сетих, че това е Тимо Вернер“, обясни 55-годишният свидетел на случката Винсънт Касиди пред „Сън“.

Той уточнил, че кучето в крайна сметка е хванато от охраната в парка и е предадено на животински приют. Касиди признал, че си е направил и шега с футболиста на Челси.

„Казах му, че е трябвало да бъде толкова активен и по време на мача от Евро 2020 между Англия и Германия на „Уембли“, където „трите лъва“ спечелиха с 2:0“, допълва


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    13 0 Отговор
    И защо да го е направило за смях?...

    Помогнало му е да потренира по-интензивно и по-разнообразно...

    Тимо не е тулуп като нашите футболни "звезди", а и като този 55 годишен "шегобиец"...!!!

    Дааа...!!!
  • 2 пешо

    7 0 Отговор
    тимо е крайно недооценен от т.н. "обществено мнение". да, не вкарва голове, което не е добре. но внася толкова енергия и бързина в атаката, че на партньорите му е много по-лесно да бележат. прекрасен колективен играч е и без него отборът е два пъти по-предвидим и беззъб. мисля, че тухел ясно разбира това.
  • 3 Алфа Вълкът

    0 2 Отговор
    Тая статия ме кара да си пусна мемета след като тримата мавъра пропуснаха за трите лъва на финала.