Last news in Fakti

17 Август, 2021 11:30 3 332 12

Христо Крушарски скочи на Бербатов и компания: Тези момчета ме обиждат!

  • христо крушарски-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • конгрес

На няколко пъти повториха как в българския футбол „нищо“ не се прави

Христо Крушарски скочи на Бербатов и компания: Тези момчета ме обиждат! - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Крушарски, който представи своя обща рамка на програма за развитие на футбола и няколко пъти призова кандидатите за президент на БФС да изложат конкретни предложения, коментира вчерашната медийна изява на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров, пише „Мач Телеграф“ .

„Тези момчета ме обиждат. На няколко пъти повториха как в българския футбол „нищо“ не се прави. Твърде много усилия те определят като „нищо“. За пет години в Локомотив мисля, че направи нещо. Имаме един сносен клуб, който разполага с шестима национали, ако броим и някои от чужденците. Освен това самият аз съм построил 5 футболни терена с лични средства. Забележете: С лични средства. От доста време питам - те колко от своите пари са дали за българския футбол? Радвам се, че тези специални млади хора направиха силни кариери и в чужбина. Това обаче няма нищо общо с управлението. Питам ги - като изкараха десетки милиони лева от футбола, колко инвестираха в него? Оказа се, че управляват бизнеси, но те явно не са свързани с играта. Влагат явно в други сфери“, коментира Крушарски.

„Аз не чух нито една конкретна идея. Програма за 10 години в детско-юношеския футбол... Хубаво, но дайте нещо по-точно. Така ми звучи като поредната пропаганда. Мисля, че по-бързо трябва да се случват нещата. С общи приказки и излъскана фасада няма да има развитие. Не защитавам сегашното управление. Казвам, че има нужда от промяна, но тази алтернатива не мисля, че е достатъчно добра“, категоричен бе още бизнесменът.

„Нищо ли е, че имаме отбор, който отстрани шампиона на Гърция и е на крачка от това отново да влезе в групите на Шампионската лига, ние биехме третите в Чехия, Осиек не знам на кое място е в Хърватия, но и те си заминаха… Те са по-голямо нищо като кандидати за БФС“, завърши Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    21 0 Отговор
    Президентити са си е...ли майката ....и въобще бизнесменити... ХАХАХ ...това е някакъв азиатски кошмар от наглост,селяния и некадърност...
  • 2 защо

    21 2 Отговор
    тебе те обижда половин бг - на хранилка на тиквата
  • 3 Армеец

    27 3 Отговор
    Клуба ти е сносен, но ти не си сносен, същия б@клук си като венци стефанов!
  • 4 Трите колесника

    18 6 Отговор
    Са ясни.Като чалгаря.Много приказки и накрая НИЩО !
  • 5 МнениЕ

    15 3 Отговор
    Дайте му на този уиски и млади жени за да мълчи!
  • 6 БОБИ

    14 3 Отговор
    ПИЯНИЦИТЕ И МУТРИТЕ КЪШ ОТ ФУТБОЛА.
  • 7 Пурко

    12 6 Отговор
    Вие пак не сте разбрали! Те никога няма да изхарчат и лев от свойте пари, а само ще лапат както предишните! Бъдете убедени в това!
  • 8 Боко

    12 6 Отговор
    Кой си ти бе пияница първо се погледни ти нямаш речник едно изречение да съставиш Бербатов,Мартин и Стилян само можеш да мечтаеш за техните успехи майна

    Коментиран от #9

  • 9 Локо але

    10 9 Отговор

    До коментар #8 от "Боко":

    Може да няма речник но е налял милиони в Локото.А тия Тримата от запаса какво наляха.Един лев не са дали за футбода в Б Г трьгнали да стават Президенти.
  • 10 Пловдив

    6 12 Отговор
    Браво на Крушарски.Направо ги разби.Много точно казано .Това е самата истина.
  • 11 златен гювеч

    3 1 Отговор
    „Аз не чух нито една конкретна идея. Програма за 10 години в детско-юношеския футбол... Хубаво, но дайте нещо по-точно."
    За да мога да го открадна и да го представя като моя програма! А парите, които си вложил са толкова твои, колкото и на оня, който ти урежда "бизнеса">
  • 12 Pilot

    0 1 Отговор
    Този голям бизнесмен малеее и какви големи успехи постигнал,че Литекс бил не знам си кой , а цска осиек! Абе мишок едно време Локо биеше Щутгарт а чорбата биеше Нотонгам, Баер ….. Скрий се помни, а Бербо е нива над този се….