Last news in Fakti

18 Август, 2021 19:36 2 199 6

От екипа на Бербатов отговориха на БФС

  • борис станков-
  • бфс-
  • димитър бербатов-
  • конгрес

Тези господа не са таргет на БФС, таргет са единствено клубовете, подписали декларация

От екипа на Бербатов отговориха на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Един от членовете на екипа на Димитър Бербатов - Борис Станков, публикува в социалните мрежи отговор на становището на някои футболни деятели, които обявиха, че не са били обект на натиск от БФС.

"До: БФС

До: г-н Вихър Данчев

До: г-н Йордан Михайлов

До: г-н Ангел Колев

На вниманието на: Медиите

На вниманието на: Българската футболна общественост!

Относно публикацията, излязла на сайта на БФС за "отговора" на футболна България! Уважаеми господа, Ще бъда кратък. Като представители на аматьорския футбол в България, Вие заслужавате уважение! НО... НИТО ЕДИН от гореспоменатите господа, представени от БФС като "Футболна България", не е предоставил декларация с искане за свикване на конгрес към екипа на г-н Димитър Бербатов. Как точно те могат да дават мнение дали и как някой е бил репресиран заради желанието си за свикване на конгрес? Тези господа не са таргет на БФС, таргет са единствено клубовете, подписали декларация. Точно такива са клубовете, които ни търсят за съдействие! Те са репресирани. Не онези, които не фигурират в подписката!

С уважение,

Екипът на Димитър Бербатов", написа Станков.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gggw

    14 0 Отговор
    закриване на БФС !
  • 2 57ms

    7 0 Отговор
    Не е лошо да се пише на БЪЛГАРСКИ!Що е таргет - мишена.Отново на училище?
  • 3 Абе

    3 8 Отговор
    Не си и правете да отговаряте на ония&Тримата от запаса!;! Идват само за яките заплати и парите от УЕФА.Що не направиха школи в Монтана,Враца,Благоевград?Да станат треньори.Да произвед ът по няколко таланта Па тогава да се напинятт за ръководни постове.Вижте какво правят Джерард,Йон дал Томасон,Артета....и много други от тяхното време!.Ще ми говори онзи тъпак Мартин за "иновации...Да си гледа банковите дела,или там квото беше,че не помня...

    Коментиран от #4

  • 4 Невежа

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Неграмотен пубер, не давай акъл! Имаш много да учиш, но първо научи правописа! Не всеки може да дава мнение - За това хората казват, че демокрацията не е за прости хора!
  • 5 Микю

    3 4 Отговор
    Незнам защо,но Бербатов ми е доста противен,егоцентричен и надменен човек.Дано да греша.

    Коментиран от #6

  • 6 Не,не

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Микю":

    Грешиш.Рядко противни са !Без Стилян.