Last news in Fakti

18 Август, 2021 15:16 1 923 6

БФС: Футболна България отговори на обвиненията за натиск

  • бфс-
  • натиск-
  • конгрес-
  • димитър бербатов

Изявлението на г-н Вихър Данчев можете да видите в YouTube канала на БФС

Веднага след като Българският футболен съюз стана обект на публични обвинения в натиск спрямо клубовете и на внушения за опити за саботаж на евентуално Общо събрание на БФС, със съюза се свързаха представители на редица родни клубове, които изразиха желанието си лично да отговорят на необоснованите атаки, пише сайтът на БФС.

Собственикът на столичния „Академик“ Вихър Данчев, благодетелят на ФК „Чико-Бунара“ Йордан Михайлов, както и ръководни футболни фактори от хасковския регион бяха категорични, че никой член на зоналните и областните структури на БФС не е правил опит да промени становището им по отношение на входираната на 11.08.2021 г. в деловодството на БФС подписка с искане за свикване на конгрес. Нещо повече – според футболните деятели подобни обвинения сами по себе си са нонсенс, тъй като Българският футболен съюз, като администратор на спортни състезания, не разполага с лостовете и инструментите за предполагаемия „натиск“.

Изявлението на г-н Вихър Данчев можете да видите в YouTube канала на БФС тук, а мненията на останалите деятели – тук.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перуката

    12 1 Отговор
    Тупето си живее в соца и се мисли за Батето но няма такъв капацитет
  • 2 Ама не

    13 1 Отговор
    Почти ви вярвам
  • 3 ФК „Чико-Бунара“

    6 1 Отговор
    Айдеее надигнаха глас вече представителите на фантомните клубове, избрали перукан начело
  • 4 ГОРСКИ

    7 1 Отговор
    Нещо сте се объркали,БФС мафията сте вие а ние феновете искаме да има добър футбол във България!!!!!
  • 5 124

    4 0 Отговор
    Перуката и бездарното му и лигаво мамино детенце съсипаха Бг футбола през последните 20 г. Тулупчето, като падне, не може да стане, няма рефлекс, ако го удари случайно топката, мисирките се подмокрят от хвалебствия! Гледайте следващия мач...
  • 6 Особено

    4 2 Отговор
    значимият фактор в лицета на ФК "Чико Бунара" ще има решаващият глас... Скоро пътувах по Шуменско и ми е любопитно например какво мислят от "Енев" - Дибич? Или "Скрита сила" - Мъдрево? А отборите на Баново, Дръндар, Калиманци... Нищо против тамошните жители - но нека сме сериозни, голям футбол се прави от големите клубове и големи ръководители - не от доказалите несъстоятелността си представитери на котилото БФС. и ЕДИН ВЪПРОС КЪМ СЪДА - АКО АЗ НЕ ОТИДА НА РАБОТА ЗА 3 /ТРИ/ ДНИ, СЪМ ДИСЦИПЛАНАРНО УВОЛНЕН. КАКВО ПРАВИ И ХОДИЛО ЛИ Е НАРАБОТА ЛИЦЕТО Б.МИХАЙЛОВ, КОЕТО ПРЕДИ ТОВА ЗАЯВИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ ПОДАВА ОСТАВКА И СЛЕД ПОЛОВИН ГОДИНА "РАЗМИСЛИ" И СЕ ВЪРНА...? Беше ли през това време това лице в трудови правоотнощения с БФС и по каква логика мястото му се оказа "бронирано"?