19 Август, 2021 17:47 2 012 1

Педро Родригес направи исторически трансфер

  • педро родригес-
  • рома-
  • лацио-
  • трансфер-
  • серия а

Бившият футболист на Барселона ще носи фланелката с №9 в Лацио

Педро Родригес направи исторически трансфер - 1
Снимка: Twitter

Педро Родригес направи исторически трансфер, като премина от Рома в Лацио. Бившият футболист на Барселона ще носи фланелката с №9 в новия си отбор. Атакуващият халф преминава в Лацио като свободен агент. Той подписа двегодишен договор с "бианкочелестите". Така Педро се събира отново с треньора Маурицио Сари, който го харесва много от съвместния престой на двамата в Челси.

Трансферът на Педро е исторически, тъй като не е имало директна сделка между двата римски клуба в последните 40 години. През 1981 година Карло Пероне преминава от Лацио в Рома, като след него не е имало директни трансфери на футболисти между големите съперници от италианската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байо двата цола

    0 0 Отговор
    педро да не влиза в бг затвор,че всеки ден ще има имен ден и подаръци