Last news in Fakti

19 Август, 2021 11:17 1 895 1

Хари Кейн е сърдит на собственика на Тотнъм

  • кейн-
  • тотнъм-
  • сърдене-
  • обещание-
  • леви-
  • трансфер-
  • манчестър сити

Кейн обвинява Леви за неспазено обещание, което босът му е дал още в началото на миналия сезон

Хари Кейн е сърдит на собственика на Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн все още се надява трансферът му в посока Манчестър Сити да стане факт това лято. Президентът Даниел Леви обаче е отхвърлил последната оферта на “Гражданите” на стойност 125 милиона паунда и това доста е ядосало английския национал, твърди “Дейли Мейл”.

Кейн обвинява Леви за неспазено обещание, което босът му е дал още в началото на миналия сезон. Тогава двамата са имали разговор, на който президентът е дал дума на играча, че ще го продаде, ако тимът не спечели трофей и не се класира за Шампионската лига. “Шпорите” не успяха да постигнат нито едно от тези неща. Затова нападателят се е надявал Леви да спази обещанието си и да го пусне да потърси ново предизвикателство.

Кейн подписа 6-годишен договор с Тотнъм през 2018 година. Всъщност обаче се твърди, че нападателят не е щастлив в клуба в последните 18 месеца и ясно е заявил това пред президента. От обкръжението на английския национал знаят, че разговорите между Тотнъм и Манчестър Сити не са отскоро, а се водят вече почти година. Затова той е бил убеден, че ще премине на “Етихад” това лято.

Очакванията на Кейн са били, че след края на Евро 2020 вече няма да е футболист на Тотнъм, а ще поеме към “Етихад”. Преговорите обаче на този етап въобще не вървят към очакванията от нападателя финал, а лондончани продължават да настояват, че няма да го пуснат за по-малко от 150 милиона паунда. Така търпението на “Гражданите” започва да се изчерпва и нищо чудно те да се откажат от сделката. Затова Кейн е бесен на шефовете и ще настоява до последно те да спазят обещанието, което са му дали.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    5 1 Отговор
    ТОЯ ЕВРЕИН Е КАТО НАШИЯ ТОЛУП,ЕДНО ГОВОРИ,ДРУГО ПРАВИ,ТРЕТО МИСЛИ.