Last news in Fakti

22 Август, 2021 16:59 5 853 17

Петър Курдов съсипа Наско Сираков от критики, не подмина и Тити

  • петър курдов-
  • левски-
  • наско сираков-
  • тити папазов

"Наско Сираков час по-скоро трябва да си подаде оставката, както и другият собственик Тити Папазов. Нека да си гледа баскетбола", заяви бившият футболист на Левски

Петър Курдов съсипа Наско Сираков от критики, не подмина и Тити - 1
Снимка: БГНЕС

Славният нападател на Левски от миналото - Петър Курдов даде интервю за в-к "Тема спорт", в което говори за моментното състояние на клуба от "Герена". Той се изказа остро за Наско Сираков и сподели, че той трябва да се обърне към бившите си колеги на "Герена".

"Миналата година какво доказа отборът с представянето си? Доказа се, че Наско Сираков е велик ли? На кое място завърши тимът? Сега кое е по-различното? Нещата са абсолютно същите. Едно и също се претопля през цялото време. Какъв мажоритарен собственик е Сираков, като му подариха акциите?! Трябва да е човек, който вади пари, а той го прави, но не и за футбол. И от тази шуробаджанащина, която цари в клуба, се вижда докъде се стига. Когато го говорех, ме мислеха за луд.

Какво означава да се спаси клубът? Отборът върви криво-ляво с тези момчета. Те толкова могат. Важното е, че се бяга от същината на въпроса. Според мен, а и не само, клубът трябва да излезе в несъстоятелност, защото задълженията се трупат. В момента ни заблуждават, никой не пита за тях, а мисля, че се покачват и вече са към 33 милиона в момента. Не харесвам някои изказвания на Вили Вуцов, но съм съгласен с него, че с това си поведение "сините" губят още една ценна година, в която ще се похарчат още някакви 5 милиона и ще има заблуда. Не мисля, че това е пътят. Наско Сираков час по-скоро трябва да си подаде оставката, както и другият собственик Тити Папазов. Нека да си гледа баскетбола. Трябва да дойдат хора, които имат възможности, а Сираков да го ползват като почетен президент. Но той да управлява клуба и да стои със слънчевите очила, не става. Мисля, че от нашето поколение има много хора, които могат повече от Живко Миланов.

Той е виновен дотолкова, че иска да получи някаква изява и я получава. Но в същото време се вижда, че отборът е доникъде. Нито с кондицията, с подаванията помежду си и не знаят какво да правят в защита. Срещу Ботев случайни удари, които попаднаха до Николай Михайлов, се спасиха, но ако бяха малко по-точни Левски щеше да загуби катастрофално. Кого заблуждават с този футбол? Не знам защо феновете, които ходят на стадиона, си губят времето. Не мисля, че тази година в Левски ще се случи нещо по-добро откъм класиране.

Мъри Стоилов да припомним колко успеха има той в България, освен с Левски. Изкара малко в Литекс и Ботев (Пловдив). Сега щял да се завръща на бял кон. Нали "сините" са малък клуб за този велик треньор. За него трябват Барселона, Реал Мадрид, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и т.н. Къде го бутат във В група. На хората, обичащи Левски, им омръзна от едно и също - Илиана Раева, Тити Папазов, Наско Сираков, Мъри Стоилов. Едно и също се претопля. Не знам Palms Bet ли са, но трябва да им се каже, че капанът е заложен и ще почнат схемите в клуба", заяви Петър Курдов.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някои жени спечелиха злато в токио

    15 4 Отговор
    За друг жени останаха с курилските острови
  • 2 антрашпиц

    65 2 Отговор
    Еее,един умен левскар да видя ве...браво г-н Курдов,браво!

    Коментиран от #5

  • 3 Емил

    10 0 Отговор
    Чии цици не подминал?
  • 4 Фен

    43 0 Отговор
    Абсолютно е прав Курдов Това за схемите е ясно вече и на децата
  • 5 игоР

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "антрашпиц":

    Направи му свиркай.
  • 6 кУмУнист

    4 28 Отговор
    Ей на такива индивиди не трябва да им се дава трибуна. Я кажете вие бе легенди, къде бяхте тези тежки 2 години а и не само, къде бяхте през годините когато се трупаха дълговете, че сега сипете жлъч. За толкова години освен да пиете уискита и пушите пури на аванта във вип сектора поканени от собствениците и да Ви почерпят по някой обяд, къде бяхте, особенно последните години когато феновете даваха пари от джоба си да върви клуба, а вие пред телевизорите си се тъпчехте със сланина и ракия, че ги няма черепи мерепи да Ви черпят уиски и обяд. Защо някой от Вас не взе клуба или да докара някой спонсор, а да не говорим да дари собствен лев. Засрамиха ви младите момчета и футболисти играейки без заплати и дарявайки дори, докато вие легендите се криете, но тайно се надявате да Ви дадат някое местенце пожизнено в клуба. Вместо да сипете жлъч, като легенди, застанете отпред и помогнете на отбора с каквото можете. САМО ЛЕВСКИ!
  • 7 Левскар

    4 36 Отговор
    Този да дойде на герена и да ги говори тези неща ше остсне не само без фанелка, но и без гащи. Ние не искаме фалит, искаме си достоинството и честта. Каквото имаме ще си го платим към играчи, треньори, държава и ще оцелеем.

    Коментиран от #11

  • 8 Алилуя

    32 3 Отговор
    Нищо лошо да стартират от "Б" окръжна група. Взимат лиценза на Левски Лом и следващата година в "Б" нормална група. Чисти като бебешки дупета и готови за нови кредити и ДДС-схеми .
  • 9 мисир

    35 1 Отговор
    Почти всичко казано е Точно!
  • 10 Чичо Митко

    5 20 Отговор
    Изгониха НА ДВА ПЪТИ некадърния му син от Левски поради вопиюща некадърност, а сега плюе....

    Коментиран от #13

  • 11 München

    27 2 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    Абе........(знаеш какво си), ти изкарвал ли си пари с труд и знаеш ли как се плащат 35 млн. лева ей-така, за заплати и глезотии на бездарници, пък и колко комисионни....
    Щял да плаща, смешко, ФАЛИТ, това е спасението!

    Коментиран от #14

  • 12 Иво

    23 0 Отговор
    Докато не ги изритат Наско и Сопола никога няма да си тръгнат. Те са паразити които смучат кръвта на Левски.
  • 13 Subaru STI

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо Митко":

    А Н Михайлов много ли е кадърен - няма рефлекс, "спасява" само топките, които го удрят. По-добре да стане сумист...
  • 14 Левскар

    3 11 Отговор

    До коментар #11 от "München":

    Смешко ходи си в Литекс и не се обаждай. Парите не са толкова. Повечето са към Божков и Русев. Те заявяват че няма да ги искат. Към футболисти нямаме дългове с хибчев ще се оправим и истава НАП и козирката.
  • 15 3.14К

    16 2 Отговор
    Има отбори артилеристи, лъвове, гробари, стършели, а тези от герана са баджанаците. На всяка снимка на Божинката , когато е резерва, той винаги се държи за оная работа.
  • 16 Фенка

    18 1 Отговор
    Уважаеми Левскари или поп Кръстьовци незнам, имахте си собственик и бюджет от 20 милиона. Трябваше да го защитите, но арменските фенчета и групата от западната посока избрахте да лижете ориенталски близалки. Заслужавате си съдбата на 100 процента !
  • 17 Подуямие

    11 2 Отговор
    Много мислят Сираков за велик ръководител , той умее да управлява но с чужди пари ;) справка - времето при Чорни и после Батков! Гришата Ганчев каза кви врътки е правил в Литекс да стават шампиони,същите неща ги правеше и Насо.! Така каза но това мина по течението...къса памет!