Last news in Fakti

25 Август, 2021 10:44 2 984 0

Ръководството на Левски води усилени преговори с избягал от "Герена"

  • насиру мохамед-
  • левски-
  • ръководство-
  • преговори

На “Герена” смятат, че могат да намалят изискуемата от играча сума от 850 000 лева на половин милион

Ръководството на Левски води усилени преговори с избягал от "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски води усилени преговори с агентите на Насиру Мохамед да направи голям компромис с парите, които има да получава от “сините”. На “Герена” смятат, че могат да намалят изискуемата от играча сума от 850 000 лева на половин милион.

Ганайското крило напусна „Герена“ в края на април заради неизплатени заплати и се върна в шведския Хакен, откъдето беше привлечен за повече от 200 000 евро. Левски даде и сериозна заплата на футболиста от 22 000 евро.

След настъпването на кризата заради оттеглянето на собственика Васил Божков, играчът и клуба се разбраха за намаляването ѝ. С напускането си обаче Насиру пожела цялата сума до края на договора си.

Първоначално се появиха информации, че той търси от Левски по съдебен път 1 милион долара. След това в Гана обявиха, че Мохамед е постигнал споразумение с Левски и дело няма да има. Само преди десет дни настъпи нов обрат и стана ясно, че Мохамед търси 850 000 долара чрез съдебните инстанции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА