Last news in Fakti

25 Август, 2021 16:08 2 268 1

Хари Кейн обяви бъдещето си в една от социалните мрежи

  • хари кейн-
  • тотнъм

Босът на “шпорите” Даниел Леви е твърд в решението си да не приема оферти за по-малко от 150 млн. паунда за английския национал

Хари Кейн обяви бъдещето си в една от социалните мрежи - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Зведата на Тотнън Хари Кейн обяви, че остава за поне още един сезон в Тотнъм. Той призна това лично с обръщение в една от социалните мрежи.

Босът на “шпорите” Даниел Леви е твърд в решението си да не приема оферти за по-малко от 150 млн. паунда, а засега се твърди, че Манчестър Сити - единственият сериозен кандидат - не е готов да даде повече от 127 млн. паунда.

Капитанът на английския национален отбор закъсня за подготовката, заради което не беше в групата за мача от първия кръг. После Кейн все пак беше включен в тази за срещата от втория кръг и дори записа няколко минути. Самият нападател засега продължава да мълчи по темата.

Настоящият трансферен прозорец затваря на 31 август вечерта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bmw

    3 1 Отговор
    Haha ,кой ще даде толкова за този слабак.Много взеха да си вярват тея пиклви футболисчета.Време е талибнаите да ги свалят на земята.