Last news in Fakti

27 Август, 2021 09:22 5 004 17

Спонсор даде бюджет за привличането на Станимир Стоилов

  • левски-
  • наско сираков-
  • станимир стоилов

Очаква се днес Наско Сираков да отправи конкретна оферта към Станимир Стоилов

Спонсор даде бюджет за привличането на Станимир Стоилов - 1
Снимка: БГНЕС

Има надежда в преговорите между Левски и Станимир Стоилов, пише "Мач Телеграф". Очаква се днес разговорите, които стартираха обречено, да тръгнат във възходяща линия. Припомняме, че Наско Сираков отиде в Хасково, за да се види с Мъри в понеделник, но тогава мажоритарният собственик на "сините" не отправи оферта към треньора.

Впоследствие Сираков информира от сайта на клуба, че Стоилов е "единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация". По време на самия разговор между двамата, провел се рано сутринта в понеделник, Наско не успял да гарантира, че клубът ще може да изпълни единственото условие, което има Мъри - Левски да има осигурен бюджет за заплати на футболистите и да ги плаща редовно. Към днешна дата "сините" играчи не са взимали пари от 3-4 месеца. Същото важи и за треньорите, занимаващи се с първия отбор, и тези от школата. Същото е положението и при служителите, които така или иначе са под санитарния минимум за клуб с претенциите на Левски.

Наско все пак обяснил в понеделник на Мъри, че след няколко дни ще говори с фирма, която ще стане генерален спонсор на клуба, и тогава ще има повече яснота около финансовата част и реално ще може да направи оферта на Стоилов.

Сираков е провел въпросната среща с представители на "Палмс Бет" в сряда вечер. Една от основните точки по време на разговорите с букмейкъра е била именно привличането на Станимир Стоилов за треньор на Левски. От компанията са дали бюджет за тази жизненоважна за клуба сделка. В него влизат гарантирани пари за заплати на настоящите футболисти, както и средства за обезпечаване на асистентите на Мъри.

Очаква се днес Наско Сираков да отправи конкретна оферта към Станимир Стоилов, а не само да го информира, че феновете искат той да е треньор на Левски, както е станало по време на първата среща.

Иначе се очаква до Общото събрание на акционерите на Левски, което е на 31 август, да има подписан договор с "Палмс Бет", който реално да спаси клуба от фалит. На този етап се обсъждат суми от порядъка на 3 500 000 лева, които онлайн казиното ще налива на "Герена" всяка година.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георгиев

    22 11 Отговор
    Уж обича Левски, а парите по-важни в такъв важен труден момент за отбора. Не разбирам.

    Коментиран от #12

  • 2 мда

    17 8 Отговор
    Ама нали уж той нямал никакви изисквания за пари бе? хаха Противоречите си в лъжите вече. Иначи всички са наясно, че кауна е алчен и няма да дойде току-така в тоя обран бостан
  • 3 Мим

    21 2 Отговор
    Ами в началото тези пари бяха пет мил.,после четири,сега 3 500 000,нещо постоянно намалят.Да видим в действителност какво ще стане и остане...
  • 4 Георгиев

    7 16 Отговор
    Ако наистина обичаш и милееш за отбора ще работиш и без залата. Когато виждаш, че отбора е във финансова криза и потъва неумолимо, а ти да ги натискаш за пари е наглост.
  • 5 един от многото

    15 2 Отговор
    Не е проблема с Мъри или друг треньор , материала в Левски не става!
  • 6 Читател

    11 2 Отговор
    При толкова нуждаещи се хора... да наливаш по 10 000 лв./ден в малоумни ритнитопковци.... може аз не съм добре.
  • 7 ясно е

    12 3 Отговор
    Дали има пари от спонсора не е важно. Важното е само това, че сега Мъри е доказано Безработен т.е. Неискан от сериозни отбори, а значи е свободен, при това силно желан в Левски. Ако сега поеме отбора, Мъри ще може да си тръгне след броени месеци като Герой-многострадалник за синята кауза, а отбора пак така ще си крета на опашката. Междувременно фенската маса ще живне. Това ще е сделката и той ще я приеме. Останалото са сини слухове, очаквания и мечти за какво ли не.
  • 8 Доко

    5 3 Отговор
    Пеевски не оставя отбора си
  • 9 Доко

    8 3 Отговор
    Хасково го пратиха в вгрпа за100000 лв дьлг аа Левски с 50 000 000 как взе лиценз, питам за един проятел
  • 10 пари са нужни

    6 2 Отговор
    След плача на феновете може и да кандиса, макар че с това нищо няма да се промени освен, че надеждата временно ще измести недоволството. Един Мъри пролет не прави, пък и той ще си отлети преди зимата. На Левски не му трябва Мъри, ами небесно вмешателство за опростяване на дълговете и най-вече за приток на свежи пари за да си купи истински играчи и истински треньор.
  • 11 bрбрбр

    3 3 Отговор
    Стоилов не е казал, че иска пари за себе си, а заяви, че желае бюджет, който да гарантира заплатите на футболистите през сезона. В противен случай, защо да прави отбор, схеми, тактика с наличните футболисти, ако същите през зимната пауза разтрогнат заради неизплетени заплати. Мислете малко като пишете. Успехите на Мъри като треньор са в пъти по-големи от тези на Стойчо, но чак такова плюене от чорбарите няма
  • 12 Евро реалист

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Георгиев":

    какво има за разбиране? Всичко в този живот си има цена.
  • 13 СиняРубашка

    2 4 Отговор
    алчния селяндур чакал изгодна оферта, малийййййй
  • 14 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ПО ЛОШО ОТ ДА СИ ВЪВ "В" ГРУПА- Е ДА СИ ПОСРЕДСТВЕН И БИТ В .... ГРУПА " ПОТРОШКО" !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Кауна

    2 2 Отговор
    Нямам търпение да нашляпаме Говедата начело с Мърито!!!

    Коментиран от #17

  • 16 Дрю

    2 0 Отговор
    Бачкайте , вие без пари ....всичко е пари ! Мъри правилно иска и знае защо . Футболисти тичат и знаят за какво тичат ...пари ! Няма пари има влачене по терена и безхаберие .
  • 17 Ловешка съдба

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Кауна":

    09.09.2016 г