Last news in Fakti

27 Август, 2021 10:47 2 421 0

Нов треньор влезе в щаба на Левски

  • петър карачоров-
  • левски-
  • веселин минев-
  • тодор симов

Той ще помага на тандема Веселин Минев-Тодор Симов, който към момента води "сините"

Нов треньор влезе в щаба на Левски - 1

Най-опитният треньор от школата на Левски влезе в щаба на първия отбор и участва активно в тренировъчния процес при мъжете. Става въпрос за Петър Карачоров, който е наставник на отбора до 17 години.

Той ще помага на тандема Веселин Минев-Тодор Симов, който към момента води "сините". Именно двамата ще водят предстоящата среща с Берое, която е в събота от 21,00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Карачоров работи на „Герена“ от няколко години, но за първи път има досег с мъжкия тим. „Сините“ продължават да очакват развитие по треньорския въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА