Last news in Fakti

27 Август, 2021 13:41 2 539 0

Стойка Кръстева получи поредното огромно признание

  • стойка кръстева-
  • бокс-
  • олимпийска шампионка

Златното ни момиче ще вземе участие в Международния ден на бокса, който ще се проведе днес в Белград

Стойка Кръстева получи поредното огромно признание - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпийската ни шампионка Стойка Кръстева получи поредното голямо признание. Златното ни момиче ще вземе участие в Международния ден на бокса, който ще се проведе днес в Белград.

Събитието се организира от световната организация АИБА, а сръбската столица не е подбрана случайно. Именно там ще се проведе и предстоящото първенство на планетата при мъжете.

Кръстева е поканена специално за събитието, а редом с нея ще бъде и една от големите легенди на професионалния бокс – Рой Джоунс-младши. Бившият световен шампион, който само преди година направи демонстративен мач с Майк Тайсън, ще проведе открита тренировка с местни млади таланти. Кръстева ще вземе активно участие в мероприятията.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА