Last news in Fakti

8 Септември, 2021 19:17 1 381 7

Президентът на боксовата ни федерация със силни думи за Стойка Кръстева

  • красимир инински-
  • стойка кръстева

"Тя е страхотен пример за цяла България, не само за бокса", заяви Красимир Инински

Президентът на боксовата ни федерация със силни думи за Стойка Кръстева - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински изрази увереност, че Стойка Кръстева тепърва ще продължи да носи още радост, успехи и слава на страната, вече в амплоато на треньор.

Олимпийската ни шампионка от Токио се оттегли от ринга, като ще се отдаде изцяло на треньорска дейност.

„Благодаря на Стойка за целия път, който извървяхме заедно. Радвам се, че ще продължим да работим и тя ще може да прехвърли своя опит и познания на младите. През тези години имаше много хубави моменти. Разбира се, имаше и такива на трудности. Тя е страхотен пример за цяла България, не само за бокса. Човек трябва да преследва целите си, да не се отказва и да отстоява себе си. Оттук нататък вярвам, че тя ще реализира своя потенциал в новото си амплоа като треньор.

Не един път доказахме, че сме отличен екип. Ще надграждаме спрямо онова, което постигнахме заедно. Тя ще бъде пример за младото поколение. Има много опит, знания и умения. Освен това нищо не ѝ е тайна, следи развитието на спорта и познава всички тънкости и нововъведения. Вярвам, че имаме какво още да допринесем за развитието на българския бокс и славата на България”, сподели Красимир Инински.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щее

    5 3 Отговор
    Става кметица от герб
  • 2 Хубава работа ама

    4 1 Отговор
    Циганска ,
  • 3 Грульо

    2 1 Отговор
    Зарди тия простотии с ковид заглавието ми се привидя като "ботоксовата федерация". :D
  • 4 Отвратен

    4 1 Отговор
    Стойка гербарката... на 40г играе бокс.... Поста работа... То умен и читав гербаст има ли... Пфу
  • 5 Жони

    4 1 Отговор
    На бас че ще я видим след време в листите на герб. Не ми я хвали стойка ли е снадка ли е и тя се продава на политиците както други спортисти а те само гу използват.
  • 6 Големи Мазнотоий Течат..

    2 0 Отговор
    Обършете се малко!
  • 7 ГЕРБ=СИК=МАФИЯ

    3 0 Отговор
    Много Герберски Мазноч се Навъдила...
    Да се изчегърта!