Last news in Fakti

31 Август, 2021 17:17 1 211 0

Ливърпул удължи договора на капитана си

  • хендерсън-
  • договор-
  • удължаване-
  • ливърпул-
  • оставане

Джордан Хендерсън ще остане при "мърсисайдци" до 2025-та година

Ливърпул удължи договора на капитана си - 1
Снимка: БГНЕС

Джордан Хендерсън подписа нов дългосрочен договор с Ливърпул. Според медиите на Острова новото споразумение е до лятото на 2025 година.

"Очевидно съм много горд да продължа това пътешествие, на което съм вече тук. Най-накрая преподписах сега мога да се концентрират върху бъдещето и какво може да предложи то. Аз съм на различно място, разбира се, като играч и като човек, от момента, в който за първи път дойдох. Научих и израснах много за времето си тук и трябва да благодаря на много хора за това“, заяви Хендерсън.

По-рано това лято Хендерсън отпразнува едно десетилетие като играч на Ливърпул, а през юни се навършиха 10 години от трансфера му от Съндърланд.

Оттогава той има 394 участия за "червените" и е отбелязал 30 гола.

През 2012 г. Хендерсън е част от отбора на сър Кени Далглиш, който вдигна Купата на лигата на "Уембли", а след това триумфира с титлата във Висшата лига, с трофея от Шампионска лига, Суперкупата на УЕФА и Световната клубна купа на ФИФА като капитан на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА