Last news in Fakti

3 Септември, 2021 14:58 5 636 3

Юрген Клоп няма да поднови договора си с Ливърпул?

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • договор

Контрактът на Клоп с „червените” изтича през 2024 година, а специалистът категорично отказва да говори за бъдещето си и всячески отклонява въпросите за него

Юрген Клоп няма да поднови договора си с Ливърпул? - 1
Снимка: БГНЕС

С приближаването на края на договора на Юрген Клоп с Ливърпул се засилват и спекулациите за бъдещето на германския специалист. Контрактът на Клоп с „червените” изтича през 2024 година, а специалистът категорично отказва да говори за бъдещето си и всячески отклонява въпросите за него.

Мнозина твърдят, че Клоп няма да поднови договора си и ще напусне „Анфийлд”.

„Това което правя е невероятна забава. Изключително много се забавлявам. Единственият проблем е, че в моята работа човек няма никакво свободно време. Няма как да се отдръпнеш. Дали искам да правя това и на стари години?”, сподели Клоп в интервю за RTL.

Не са и малко специалистите, които вярват, че Клоп се готви за треньорския пост в националния тим на Германия, който в момента се води от Ханзи Флик.

„Няма смисъл да добавям каквото и да било към договора си, защото той все още е доста дълъг. Как мога да знам какво ще се случи след три години? Повечето хора не знаят къде ще бъдат след две или три седмици. Ако през 2024 година всичко за мен в Ливърпул приключи, то със сигурност ми предстои една година почивка. Договорът на Ханзи Флик с Германия трябва да изтече през 2025 година, за да бъде неговият пост някаква опция за мен. Никой не трябва да ми звъни през 2024 година”, каза още Юрген Клоп в типичния си стил.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    13 0 Отговор
    Шефа е велик...!!!

    Дааа...!!!
  • 2 Фен

    9 0 Отговор
    Някой се опитва да прави интрига май, договора е до 2024, а сега май е още 2021 и няма никаква драма.Много треньори си мечтаят да имат договор за поне 2 години .
  • 3 Цочев

    0 0 Отговор
    Клоп лека полека се изчерпва. Когато му даваха пари не взе играчи. Сега не му дават. Държи играчи които не стават за този топ отбор. Хендерсън бавен муден без качества нито в нападение нито в защита. Просто пречи. Чембърлейн. Младите имат качества но с тях ли ще воюва с МС.МЮ Челси Тотнам. Те такива младоци не вземат.Няма ротации в нападение и цевтъра. В защита .от нямане сега има 6 ц.защитници. Овзи ден не можа да бие Челси с 10 човека. Мането е м толкова слаба форма но не го сменя. Няма играчи с удар, как да вкарат головеДругите от 2-3 положения вкарват гол. На Пул му трябват 10-12.А за треньорсвото няма страшно, Пул си има кандидат и всички го знаят кой е.